Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

- megbántad a múltad?
- nem bántam meg a múltam, csak az időt, amit a rossz emberekre pazaroltam.

Elképzeltem veled a naplementét, nem vörös volt hanem hófehér. Elképzeltem veled a tengert, nem volt kék, hófehér volt. Elképzeltem a szemed hófehéren, éreztem a szíved fehéren dobogni, láttam az időt, a vágyakat, az érintést és mindezt hófehéren. Minden fehér volt, tiszta, de csak elképzelt, mert mikor megérintettelek a valóság lemosta rólad a hófehér csillogást! Hátat fordítottál és ahogy távolodtál szürkévé vált hófehér tested. Egyre sötétebb lett, majd az utca végéről utoljára visszanéztél fekete szíved fekete szemével!!

Egy fiú féltékennyé teszi a barátnőjét más lányokkal. Egy férfi féltékennyé teszi a többi lányt a barátnőjével.~

Mindig lesz valaki,aki elől legszivesebben elbújnál , nehogy meglássa,mennyire szereted és hogy mennyire boldog vagy ha vele vagy .. mert azt hiszed,hogy ezzel leleplezed érte érzett titkos szerelmedet .. de ne tedd,ha ő elveszi a kezed ,és csak annyit mond:'ne takard az arcod,mert gyönyörű vagy és tudod hogy szeretlek.!'ennél jobb érzés nincs a világon.:$

Te talán megengedheted magadnak, hogy várj. Neked talán van holnapod. Rád talán ezer holnap vár vagy háromezer, vagy tízezer, olyan sok idő, hogy lubickolhatsz benne, foroghatsz benne, átengedheted az ujjaid között, mint az érméket. Olyan rengeteg időd lehet, hogy akár pazarolhatod is. Egyesek számára viszont csak a ma létezik..

Barátok közt a hallgatás az igazi beszélgetés. Nem a szavak számítanak, hanem az, hogy nincs szükségük rájuk. ♥

Akkor indulnak be a csajozások, ha egy pasi elégedetlen az életével, vagy az életének egy nagyon fontos szeletével, amelyen nem mer vagy nem tud változtatni. Ha bizonytalan, miközben erősnek mutatja magát, nem találja a másik felét. A külső mindig egy álarc, ami mögé bújhat, s hogy mi van belül, sokszor csak talány marad.

Nem ismered fel életed legszebb napját, amíg benne nem vagy. Nyakig.A napot,amikor elkötelezed magad, valami,vagy valaki mellett. A napot, amikor összetörik a szíved.
A napot, amikor lelkitársra lelsz.A napot, amikor rájössz,
hogy nincs elég időd. És, hogy örökké akarsz élni.
Ezek a legnagyobb napok. A tökéletesek.

Közel sem vagyok tökéletes... Mosolyt, de könnyet is csaltam már az emberek arcára. Olykor csalódást okozok, máskor én csalódok. Néha meggondolatlanul bízok, vagy magyarázat nélkül bezárkózok. Várok mikor már nem kellene, és kapkodok mikor még várnom kellene. Egyszerre szeretek és gyűlölök okkal, és ok nélkül is. Hibáztam, hibázok és valószínűleg még rengetegszer fogok is. Mégis, így vagyok önmagam..

Egyszer régen nagyon nyomta valami a szívem, és persze ez látszott is rajtam. 
Ültem a padon, és előrerévedtem. Nem értettem hogy miért ez, miért így történik. Egyszer egy idős bácsi odaült mellém, teljesen észrevétlenül, majd így szólt hozzám:
-Mi nyomja lelked?
-Semmi ami nem megoldható...-válaszoltam.
... -Én ezt máshogy látom... mondta az öreg.
-Honnan tudja, hogy egyáltalán van bajom? Nem emlékszem hogy mondtam volna.
-Gyermekem... nézz rám!- mondta az öreg, és feléfordultam. Ráncos, de mégis sima böre volt, és a szeme úgy csillogott, mint valami drágakő.- látod ezt? -mondta, és közben feltűrte az ingujját.- Látod ezt a sok nevet a kezemre tetoválva? Én is azt hittem hogy ők az igaziak. De nem így lett. A tetoválás is olyan, mint a szív.A nevek itt is kis idő után elhomályosodnak,de soha nem tünnek el. És ha ránézek a kezemre, látom azt a sok nevet, és eszembejut minden jó ... de sajnos minden rossz érzés is, ami velem.. és velük történt.A szívben is ez zajlik. meglátsz az utcán valakit, aki hasonít rá, talán teljesen ugyan olyan, mint ő.. vagy egy illat, amit akkor éreztél amikor melletted volt. Egy ismerős pillanat ami már mással történik, de veletek is ugyanaz történt. Benned él. ÉS... tudom mi bánt... azt hiszed elfelejt. De nemfog...SOHA! 

 Képedtél-e már el azon, hogy nem csak egy szerelem van a szívedben? ♥ -♥ 

 Önkínzás.. Ha rossz kedvem van, szomorú zenét hallgatok. Csak, hogy még jobban taccsra vágjam magam lelkileg...

Imádoom amikor egy régi számot meghallgatok,és eszembe jutnak a meghitt,pörgős vagy akár a csendes esti pillanatok amiket azokkal töltöttem,akiket szeretek.*-* ♥ .!

Kislány koromban rengeteget álmodoztam róla, hogy amikor megtalál a nagy Ő vajon milyen is lesz. Ahogy meglátlak és te is engem... persze ez nem így történt. Amikor megpillantottalak, nem hogy beszélni, még levegőt vennem is nehéz volt. Összeszorult torkom, mellkasom, gyomrom. Csak pislogtam. Azt mondják hogy minden egyes pillantásunk egy kép az elménkben elraktározva. Azt hiszem én akkor belőled egy egész albumot készítettem. Amikor köszönnöm kellett, úgy éreztem nem kellene megtennem, hisz minden egyes találkozás köszönéssel kezdődik, de ennek van egy másik oldala is. El is kell köszönni, amit egyhamar nem szerettem volna. Azt akartam, hogy ez a pillanat örökké tartson, ne vesszen el, de aztán telt-múlt az idő és rájöttem, hogy lesz még alkalom, lesz még sok-sok idő amit átélhetek mellette, hogy megfoghatom a kezét, esetleg még egy puszit és lophatok tőle. Talán csak egy álom, de ez életem legszebb álma, amitől soha nem szeretnék elköszönni.

 Míg te kerülsz, más felfigyel rám, míg te megbántasz, más megvígasztal.. míg te velem veszekedsz, más rám ír: szia, szép vagy! beszélgetünk? míg te túl elfoglalt vagy, hogy foglalkozz velem, más időt szakít rám és vigyáz rám.. míg te sírásra késztetsz, más mosolyt csal az arcomra. míg neked nem jut eszedbe hogy felhívj, más megteszi. míg te nem tudod eldönteni, hogy tényleg engem akarsz.. más már 
rég rájött.

- anya..
- igen kicsim?
- tud fájni a szerelem?- kérdezte a kislány.
- kicsim, ami az embernek egy kicsit is jó lehet az nagyon tud fájni a sok szenvedés,vita, és végül elveszted azt az ember akit a legjobban szeretsz akiért az életed adnád de neki ez semmit se jelent.. egy pillanat alatt eltűnik az életedből..
- mami, én nem akarok szerelmes lenni!!

Addig mond valakinek hogy szereted míg lehet.. mert mikor már nem lesz veled mindent megtennél azért hogy csak annyi időre lásd h azt tud mondani neki h.: ' szeretlek.nagyon hiányzol. '

Mi lányok.. egy sármos mosoly, és már a jövőt tervezgetjük vele. :')

Vajon a fiúk is sírnak, ha összevesznek a barátnőjükkel...? 

Tudod, mióta nem vagyunk együtt. sokszor elgondolkozom rajta, mi lett volna ha az elején nem igazollak vissza facebook-on, nem kezdünk el beszélgetni, nem cserélünk telefonszámot. nem mondok igent az első találkozásukra.. de mindig rá jövök, akkor azt sem tudnám meg milyen a karjaidba bújni, megcsókolni, veled együtt nevetni. és veled boldognak lenni.. de most már tudom. ha már nem is vagy velem. azóta bármit teszek, az emléked velem van, és fáj, olykor sírok annyira elviselhetetlen hogy már nem vagy az enyém! de tudod mit? köszönöm ezt a fájdalmat, legalább biztos lehetek benne hogy valóság volt amit veled átéltem! de már csak a hiányod maradt meg nekem belőled :\

Van néhány fiú, akiknek nem ártana az a bizonyos dolog, ami dobban, és amiből szeretet árad ki... a szív ;)

Néha eszembe jut a mosolya,pillantása,csókjának az íze,ölelése melege .. és elgondolkodok azon,hogy miért is lett vége mindennek .. miért akarta így a sors .. de már vége .. el kell fogadnom .. talán jobb is így ..

 Ha az agyamra hallgatnék, már rég nem tudnám a neved ... de van ez a lüktető szar..Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 129
Heti: 127
Havi: 2 631
Össz.: 3 525 963

Látogatottság növelés
Oldal: Idézetek
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »