Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

~ ' Néha úgy félek, hogy jönni fog egyszer egy lány, aki azt fogja látni, amit te látsz, és azt hallja, amit te hallasz, és aki szavak nélkül is meg fogja érteni, amit nekem oly sokszor hiába magyarázol...' ~

~ ' Akkor is várok, ha nincsenek miértek, hisz tudod bármit megtennék érted.♥ ' 

~ ' Történnek dolgok az ember életében, melyekre jobb volna nem emlékezni. Jobb volna, de emlékezni kell. emlékezni azért, hogy soha ne történhessen még egyszer, és emlékezni, hogy megtörténhetett... ! :/ ♥ 

~ ' Szabad leszek, és akkor neked adom a szívemet, és együtt leszünk örökre, ha van szíved, hogy nekem add..' ~

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de az attól még nem lesz rossz kapcsolat. Rossz csak akkor lesz, ha a felek úgy döntenek, hogy nem oldják meg a benne lévő problémákat, és hagyják, hogy a probléma uralkodjon el rajtuk és a napi kommunikációjukon.

Miért más az első szerelem? Én azt hiszem, tudom. Az első szerelem tisztább, mint bármi más. Mint a mesékben. Elhisszük kedvesünk minden szavát, hisszük, hogy boldogok leszünk. Hisz még sosem csalódtunk előtte igaz szerelmünkben. Akit előtte tiszta szívből szerettünk, még nem csalt meg, nem csapott be, nem okozott mély fájdalmat. Hisz esély se lett volna erre. Mert akkor az első szerelem, nem az első lenne. S oly tiszta, félelem nélküli érzés ez, talán ez teszi oly csodálatossá. De az első csalódás mind ezt megöli. A csalódás elveszi tőlünk ezt az érzést. Ha valakit megcsalt az első szerelme, Ő onnantól rettegni fog ettől. Hiába lesz újra szerelmes, hiába szereti tiszta szívéből, a lelke mélyén fél, hogy ugyanaz fog történni. Fél, hogy újra megcsalják. Nevetséges nem? Hisz a két ember nem is ugyanaz. Talán még kicsit sem hasonlítanak, és mi mégis félünk ettől az érzéstől. Mert ezt teszi velünk az első szerelem.

"Ha választhatnék aközött, hogy a világ legdögösebb pasijával járok, vagy veled pizzázom a kanapén, miközben egy rémes műsort nézünk a tévében, tudd meg : én minden alkalommal Téged választanálak."

Ha valakinek fontos vagy, tudja hol keressen. Ha nem keres, nem vagy fontos neki.


Látni fogom!- kiáltok fel reggel és vidáman nézek az új nap elébe. És egész napra nincs is más kívánságom. Csak minden reggel így kelhessek fel...

...Mert vannak dolgok, amik nem változnak, például az, hogy milyen vadul és kétségbeesetten szeretem.

Minden elmúlik az idővel, de el kell mondjam,
néha nagyon kell, hisz régóta nem volt:
Telihold...

~ Amikor azt mondtad, Szeretlek.. azt komolyan is gondoltad, vagy csak játszottad a szereped?!

"Beletörődni valamibe és elfogadni valamit, az nem ugyanaz."

"Nő vagyok, ezért képes vagyok néha még magamnak is ellentmondani."

~ Az idézet kifejezi minden érzésedet...Néha lehangol,néha pedig erősebbé tesz!

-ELVETTED A LÁNYOM SZÜZESSÉGÉT? :O
-Sajnálom, többet nem fog előfordulni.
Ti fiúk:
"Minket lányokat sem zavar, ha vannak lány barátaitok, de amikor mellettünk sétáltok az utcán, nem szeretjük, ha megbámuljátok a szembe jövő barbie babát...
Tartsátok tiszteletben, hogy velünk vagytok, és, hogy lehet nem vagyunk kiplasztikázva, de többet érünk, mint azok a műlányok.
Igenis rosszul esik, amikor egy kellemes péntek esti vacsi és film helyett ti a sörözést és a haverokat választjátok, hiszen egy hosszú hét után nekünk is jól esne hozzátok bújni.
Azért, mert megnézünk egy filmet, amiben a kedvenc férfi színészünk szerepel, vagy elmegyünk egy koncertre, ahol egy helyes pasi énekel, még titeket szeretünk. 
Ne hisztizzetek, ha megkérünk titeket, hogy hajtsátok le a wc-ülőkét, tekerjétek rá normálisan tubusra a kupakot, hogy ne hagyjátok szanaszét a dolgaitokat. Mi csak egy élhetőbb otthont szeretnénk, ahol mi is és ti is jól érzitek magatokat, de nekünk is megvannak a saját ’vesszőparipáink’.
Azt gondoljátok azért nem puszilunk meg mások előtt titeket, mert ez nekünk ciki. Holott ilyenről szó nincs. Nem mi vagyunk azok, akik meg akarnak felelni a barátaiknak, akik csak a szép lányokat mutatják be a haveroknak. Higgyétek el, nem minden a külső, igenis a belső értékeket kellene nektek is figyelni.
Mi is úgy szeretünk titeket, ahogy vagytok. Legjobban reggel, amikor egy fárasztó éjszaka után mellettünk ébredtek. Mindegy, hogy kócos vagy, mindegy, hogy nem tusoltál még le, mi akkor vagyunk a legboldogabbak, ha mellettetek ébredhetünk.
Legyetek férfiak! Igenis húzzatok magatokhoz bennünket, amikor jól esik, öleljetek meg és csókoljatok meg az utca közepén. Mutassátok meg a világnak, hogy szerelmesek vagytok. Ez nem ciki, higgyétek el, ezzel sokkal többet bizonyítotok, mintha méregdrága ajándékokkal halmoznátok el.
Becézzetek minket, mi igenis szeretjük, ha „cicának” „nyuszifülnek” vagy butácskábbnál butácskább nevekkel illettek minket, nem számít.
Ti úgy érzitek mi agyon sminkeljük magunkat, de ez mind a ti hibátok. Ha nem nézegetnétek annyi „pornóújságot” és nem folyamatosan az ilyen képeket néznétek az interneten, mi sem szeretnénk ennyire megfelelni a normáitoknak. Ha szerinted én vagyok a legszebb nő a világon, akkor állj elém és mondd a szemembe! Nem magunknak, nem egymásnak, nektek akarunk tetszeni! Ezt értsétek meg!
Mi olyan pasira vágyunk, aki igazán, őszintén, tiszta szívből szeret. Aki nem lehazudja, hanem lehozza nekünk a csillagokat. Aki szerelem, barát, szerető egy személyben. Akit éjszaka kettőkor is felhívhatunk, ha nem tudunk aludni, és ő ilyenkor nem ránk nyomja a telefont, hanem csak annyit mond: „hallgatlak kicsim”, vagy kocsiba ül és átjön hozzánk.
Olyan pasira vágyunk, aki az estéket mellettünk szeretné tölteni, aki velünk fekszik, és velünk ébred.
De amire a legjobban vágyunk, hogy olyan pasink legyen, aki tényleg, őszintén minket szeret, aki nem cserél le, csak mert talál egy jobbat nálunk!"

Még ilyen seggfejül is többet értél nekem mint ahogy azt gondolnád!


"Nem az a nagy kérdés, hogy mit érzek irántad;
hanem az, hogy mit nem érzek más iránt, de te irántad viszont igen."

Azt hiszed, hülye vagyok, de az igazság az, hogy ez csak szerelem.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 129
Heti: 127
Havi: 2 631
Össz.: 3 525 963

Látogatottság növelés
Oldal: Idézetek
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »