Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Sziasztok 


Köszönöm hogy egyre többen nézitek. Ez jól esik . Ma sokat szereksztettem rajta vagyis inkább sok új lap lett rajta ez ma az ötödik remélem ez is tetszeni fog mindenkinek ..


Puszii Bianka

Sose búslakodj, ha eljön az a nap, amire soha életedben nem vártál.Történhet rossz, vagy jó, de ne mond, hogy megbántad, mert akkor boldog voltál, és ne sírj, hogy vége lett, hanem mosolyogj, mert megtörtént. :)
,,Ő nevet az álmaimon, de én az ő nevetéséről álmodok .."

,,Utáld a bűnt, de szeresd a bűnöst.. ♥"

,,Nem tudom, miért hívják szívtörésnek. olyan, mintha az összes testrészem összetört volna.."
                                       
“Az élet az, ami megtörténik veled, miközben azzal vagy elfoglalva, hogy egyéb terveket szövögetsz.
“Többet megtanulsz egy útról, ha végigjárod, mint a világ összes térképéből.”

,,Egyesek szerint a szerelem olyan, akár egy folyó; mások szerint olyan, mint egy lökött dal. Néhányan azt mondják, a szerelem mindenhol ott van: felemelő érzés. Vannak, akik szerint a szerelem olyan, akár a nevetés az esőben"
Hazudsz. Muszáj,
olykor; így-úgy. Egy a fontos:
hogy te ne hidd el.
,,A szeretet türelmes, a szeretet kedves. Nem irigy, nem dicsekszik. Nem büszke. A szeretet nem goromba, nem önző. Nem tart könnyen haragot, nem tartja nyilván a sérelmeket."

,,A barátok olyanok, mint a lufik, ha egyszer elengeded őket, lehet hogy nem kapod őket már vissza.. úgyhogy próbálj meg vigyázni rájuk, hogy sose veszítsd el őket."


,,Még szerencse, hogy a szívem nem tud beszélni... csak visítozna, zokogna, kiabálna veled, miközben azt suttogná halkan: szeretlek, mint senki más..."

"Esténként, ha elalszom, mindig rád gondolok. Azután éjszaka egy igen szépet álmodok. Később reggel felkelek és sírva fakadok, hisz ez az egész csak álom volt, és csak fájdalmat hagyott."


                               
,,Az élet olyan, mint a biciklizés. Nem lehet egyensúlyban tartani, ha egy helyben áll…"Mindennap rád gondolok, minden este veled alszom, reggelente veled ébredek, napközben miattad vagyok éberebb. Úgy szeretlek, mint még soha senkit, fogadd el, mert ezt tudja mindenki. Kész vagyok feláldozni az életem, és odaadni mindenem. Veled leszek egy kis időre, ha szeretnéd, akkor örökre.


"Mi az élet? Őrület. Mi az élet? Hangulat. Látszat, árnyék, kábulat. Legfőbb jói: semmiségek; mert álom az teljes élet, holmi álom álma csak."
"Ha kételkedsz valamiben, csak a szívedre hallgass."


"Az élet sokkal nehezebb mint egy kártyajáték, mert itt nem lehet bedobni a lapokat, és egyszerre feladni mindent."
"Kinézek az ablakon, látom a Holdat ragyogni, érzem a könnycseppeket arcomon lefolyni. Ha itt lennél és megkérdeznéd, mi bajom, csak annyit mondanék, hiányzol nagyon."
,,Már megint elmentünk egymás mellett.. másról beszélsz te, és másról én.Egy kicsit nézz csak rám nagyon kérlek, nemis tudod, mennyire szeretném."

"Mindenkinek van gyenge pontja, nekem kettő is akad: minden amit teszel és minden amit mondasz."

                     
 "Minden lány egy angyal, minden fiú egy ördög. Mégis arra vár az angyal, hogy elvigye az ördög."

                             
„Msn-en elérhető, facebookon online, és nem ír rám, nem keres már, és én nézem, ahogy megváltoztatja a személyes üzenetét, és az én nevem helyére egy másik lány kerül, szívekkel körülzárva, hogy vigyázzanak a nevére, ha már az enyém elhagyta üzenőfala biztonságát.Csak egy bejegyzés voltam az életében, egy név a telefonjában, és partner a listáján.És hogy nekem mi volt? Minden, az életem.Bármit megtettem volna érte…”.
"A nevemet tudhatod,de az életem nem ismered. Hallhattál arról,hogy miket tettem,de fogalmad sincs róla,hogy min mentem valójában keresztül..."
"Hogy mit tesz velünk a szerelem? Egyik nap úgy mész haza, hogy a mennyekben érzed magad, máskor meg elbújnál egy sötét sarokba bőgni..."
"A tündérmesék, a szerelmes regények és a szappanoperák mind hazudnak. A szerelem nem győz le mindent."
                       
 ,,Vicces hogy egy szia mindig viszláttal végződik; hogy az örökké valahogy
mindig elmúlik; hogy mikor leginkább kellene, senki sincs melletted;hogy mennyi hazug szó lehet egy szerelmes levélben; hogy a legszebbemlékek könnyekkel járnak; hogy az emberek nem felejtenek, demegbocsátanak.. vicces hogy az élet ilyen ironikus is lehet..."

"Nem akartam szeretni őt,ki akartam irtani szívemből a szerelem csíráját is, de most, hogy újra láttam, ezek a csírák új erőre kaptak, kizöldültek. Szeretnem kellett, pedig rám se nézett."


                                  

"Ha gyűlölsz valakit, gondold meg, van-e értelme; ha viszont szeretsz valakit, ne gondolkodj azon, hogy van-e értelme"

„Sajnos nem mindig válnak valóra az álmaink, viszont az igaz barátaink mindig mellettünk állnak, hogy kijózanítsanak.”
"Nem mondom hogy szeress engem,Nem mondom hogy emlékez rám,Ha szíved nem ezt súgja úgy is hiába Mondanám!"
"Az ész figyelmeztet arra, hogy mit kell elkerülnünk de a szív mondja meg azt,hogy mit kell cselekednünk."
„Miért van, az hogy közel érzel valakit magadhoz és mégis eltávolítod. Miért van az hogy nem kell ha van, de megdöglesz nélküle és ott él benned mindig a vágy nagyon mélyen érte,de tudod hogy nem helyes és más a fontos másra kell koncentrálnod és ez az érzés ritkán tör elő,de akkor feltépi a sebeket,és nem tudod miért van ilyen hatással rád vagy hogy milyen következménye lesz, nem akarsz engedni de vannak gyenge pillanatok amikor bizony a szíved megszakad…”
"Amikor várod,hogy rád írjon...de nem ír.Amikor várod,hogy jöjjön..de nem jön.Mikor várod,hogy láthasd..de nem láthatod..Amikor el akarod végre felejteni,de csak rá tudsz gondolni..Amikor meglátod mással,és azt mondod:Már nem érdekel!..de otthon mégsem bírod ki sírás nélkül.Őrülten,tiszta szívből szeretni valakit..aki nem viszonozza az érzelmeinket.Tudni,hogy talán soha nem lehet a miénk:de mégis valami köt hozzá..Ez az igazi,önzetlen szeretet.."

"Egy lány & egy fiú...lehetnek csak barátok,de egyszer egymásba is szerethetnek.Talán csak ideiglenesen,talán rosszkor,vagy túl későn...De talán örökre.."

"Nem az számít, hogy egy hatalmas óceán partján gyönyörködsz a naplementében, vagy lopott perceidben egy pici tó kacsáit nézed. Csak az számít, ül-e melletted valaki."

"Néha nyitva kell hagynunk az ajtót, engedni, hogy besétáljon rajta a legnagyobb álmunk. Talán egy férfi, vele együtt a szerelem, a boldogság, talán egy jó hír, amitől napjaink máshogyan telnek, talán egy barát, aki visszaadja mindazt, amit eddig az évek eloroztak. Talán besétál az egészség, fölszabadítva testünket a folytonos kíntól. Csak ne felejtsük el nyitva hagyni az ajtót, hisz mind várunk valamire! Mindannyian álmodunk."

"Nehéz elhinni, hogy valaki igazat mond, ha tudjuk, hogy mi az ő helyében hazudnánk."Weblap látogatottság számláló:

Mai: 154
Tegnapi: 129
Heti: 154
Havi: 2 658
Össz.: 3 525 990

Látogatottság növelés
Oldal: Élet
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »