Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

/forrás:idézetek*____*/

nem szeretlek. ~ csak folyton te jársz a fejemben.
nem hiányzol. ~ csakha eszembe jutsz, könnycsepp lesz a szememben.
nem fáj semmi. ~ csak ez a sok repedés a szívemben.
elfoglak felejteni. ~ csak gondoltam előbb közlöm mit éreztem. !♥

Ha már nem lehet a tiéd , érd be annyival , hogy létezik... :|

Eddig nem értettem, hogy miért a szem a lélek tükre, míg meg nem láttam benne, hogy mennyire nem érdeklem őt.

Amikor boldog vagy, élvezed a zenét. De amikor szomorú vagy, megérted, hogy miről szól a dalszöveg.

Néha minden, amit egy lány akar, az, hogy harcolj érte. Hogy elhitesd vele, hogy te lehet jobban akarod ezt a kapcsolatot, mint ő.

Elmebaj: teljesen ésszerű alkalmazkodás egy őrült világhoz

Sosem fogod megérteni, hogy miért fáj ennyire nekem,Mert nem te vagy az, aki sír,Nem te vagy az, akit magára hagytak,Nem te vagy az, aki túlságosan szeretett,Nem te vagy az, aki olyan emberhez ragaszkodik,aki már elhagyta...

Hiába menekülsz a sorsod elől, az üvegcipődet mindig elhagyod, s a sors megtalál...

A nők bolonddá teszik a férfiakat, akik azt gondolják, hogy a másik nem képviselői felszínesek és butácskák, pedig ez nem igaz. A nők éles elméjűek és erősek, csak ezt a férfiak nem veszik észre, amíg már pokolian el nem késnek vele.

vajon lehet e jövőnk , ha a múltunk a jelenünk ? 

az egyéniség nem arról szól , hogy kitűnj a tömegből , hanem , hogy kifejezd önmagad. :)

Láttam már a legrosszabb oldaladat, és mégis azt gondolom, hogy te vagy a legjobb ! ♥

 Te voltál a kedvenc tévedésem

Patrik : elvihetem a hűtődet Spongyabob ? 
Spongyabob : miért? mi történt a tieddel ?
Patrik : üres. ._.

Egyetlen kívánságom van : találni egy olyan embert , aki fél elveszíteni. ♥

 Igen,szoktam a hajkefém mikrofonnak használni, és körbetáncolni a bugyimban. Köszönöm szépen.:D 

Minden fiú megtud változni, ha van kiért ... és milyen jó, ha érted változik meg. 

Néhány ember belép az életünkbe, lábnyomokat hagy a szívünkön és onnantól kezdve soha többé nem leszünk a régiek.

Tegnap éjszaka minden csillaghoz egy okot kötöttem, hogy miért is szeretlek. Egész jól szórakoztam mindaddig, míg el nem fogytak a csillagok.

Hidd el, aki egyszer azt mondja: Nem bírnám ki nélküled, Az úgyis előbb utóbb bebizonyítja, hogy de igen, mégis kibírja.

Emlékszem még rá, ahogyan először csókoltál, gyönyörü pillanat volt, elfeledni nem tudnám. Még ma is bennem él, ahogyan először öleltél, fülembe súgtad szeretni fogsz örökkön-örröké.

Ne kérdezd, hogy miért éppen te. Ne kérdezd, hogy mi különös van benned. Nincs benned semmi különös, magamnak sem tudom megmagyarázni. Mégis - íme az élet misztériuma - semmi másra nem tudok gondolni.

Boldognak lenni nem azt jelenti hogy minden tökéletes ... a keserű nélkül az édes sem olyan édes ... és én ismerem a keserűt!

 Te vagy minden, ami belőlem hiányzik.. te vagy a dal bennem :)

:)

Tudod mi az hogy szenvedni?Érezted már azt egy lány miatt,hogy nem bírod tovább?? Bántották már meg? Aláztak meg úgy már ,mint te engem?? NEM?? Na látod... ebben különbözünk...Én tudom mi az,hogy ha sírsz egy srác miatt. Tudom mi az,hogy szenvedni..tudom milyen az ha fáj...
~saját,saját kép

- Jól vagy?
- Most már.
/Gossip girl/

- Nagyon hiányzik, H.
- Néha azt gondolom, soha nem fogok olyat találni, mint ő.
- De találsz valakit, aki boldoggá tesz.

Naiv voltam. Elhittem mindent, amit mondott. Vagy talán csak el akartam hinni, mert borzasztóan szeretem. Úgy érzem, nincs mit kezdenem magammal. Dobott engem. Számítottam rá, mert az utóbbi időben nagyon furán viselkedett. De mégis annyira fáj. Fáj, hogy így eldobott magától. Fáj, hogy hazudott nekem. De talán a legjobban az fáj, hogy azt mondta, ő soha nem bántana meg. De megtette, nem egyszer. Én szó nélkül hagytam, mert féltem. Féltem, hogy ha szólok, megharagszik, és leteszi a telefont. Azt mondta, bízhatok benne, Ő mindig mellettem lesz, és bármiben számíthatok Rá. De elment. Eldobott magától, csak sajnos elfelejtette visszaadni a szívemet. Csalódtam benne. Azt hittem, hogy legalább felhív, hogy közölje, már nem kellek neki. De nem, neki egyszerűbb volt egy SMS-t írni. A testvére már az elején megmondta, hogy ne éljem bele magam, mert koppanni fogok. De én nem hallgattam rá... és nem igaza lett? Mégiscsak a testvére, ő jobban ismeri. Egyfolytában azon gondolkodom, hogy vajon hol ronthattam el, de valahol van egy olyan érzésem, hogy nem is az én hibám. Vagy talán mégis? De akkor mit csináltam rosszul? Szeretném ezeket megkérdezni tőle, de nem lehet. Már nem. Szeretném még egyszer megölelni, megcsókolni, de lehetetlen. Soha többé nem bújhatok hozzá. Most úgy érzem, még jobban kell nekem, mint eddig, még jobban szükségem van Rá, még jobban szeretem. De nem akarom szeretni. Nem is akartam, féltem szeretni, de Ő megnyugtatott, azt mondta, nincs mitől félnem, Ő mindig mellettem lesz és vigyáz rám, meg a szívemre. Elhittem neki, és azt is elhittem, hogy szeret. Boldog voltam, teljesen megváltoztatott, Vele végre tényleg jól éreztem magam. De hazudott és én vak voltam, nem vettem észre. A legrosszabb az egészben az, hogy most is, bármelyik percben meg tudnék bocsájtani neki. De nem! El fogom, el KELL felejtenem, de nem az együtt töltött időt, azt nem, csak költözzön ki a szívemből, hogy legyen hely valaki más számára, aki tényleg megbecsül, és komolyan gondolja, hogy szeret. Egy dolgot biztosan tudok: a barátaimra mindig számíthatok, és mindenben támogatni fognak. Ahogy most a barátnőm mondaná: "Kicsit belehalok, de túlélem... 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 109
Tegnapi: 129
Heti: 109
Havi: 2 613
Össz.: 3 525 945

Látogatottság növelés
Oldal: idézetek
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »