Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

A kamu szövegedtől már a falra mászok, olyan köcsögöt, mint te bárhol találok!

hiányzol .. napról napra egyre jobban, a beszélgetések, és Te magad. hiányzik, amikor este már alig bírtam nyitva tartani a szemem, de te még nem köszöntél el, így maradtam, csak neked írtam, és csak miattad volt jó kedvem.. igaz, sokszor veszekedtünk, és igaz nem ismerlek annyira.. de egyet tudok. hiányzol a monoton kis életemből. néha, azon gondolkozom elmondom. de mivel semmit nem változtatna a helyzeten nem teszem. és mivel nem tudom nagyon a szavakat sem megváltoztatni, és igen egyhangúnak és átlagosnak tűnik, de hiányzol. nagyon..

tudod, vártam rád. hónapokat ültem szomorúan miközben a szerelmedet kerestem. de már tudom, hiába kerestem hisz nem volt. a jelét mutattad, hogy szeretsz, majd elmentél. de már tudom,nem csak eltitkolod az érzésed, hisz nincsenek érzéseid. többet nem várok rád, hisz ha szerettél volna már rég itt lennél és a karjaidban feküdnék. nincs több álom és fantáziálás, a kislányból nagy lány lett aki tovább lép és nevetve rúg bele az emlékedbe!!

rám írt. kedves volt. puszi jelet írt. azt mondta még mindig jófej vagyok és aranyos . azt is mondta,hogy hiányzok. aztán kilépett miután ezerszer elmondta, hogy aludjak jól, álmodjak vele és puszil. beleszerettem. újra. boldog voltam mikor lefeküdtem, de aludni nem tudtam. megint róla fantáziáltam. következő nap beléptem a facebook-ra. ő újra kapcsolatban volt! én pedig újra "kicsit" összetörtem!

nem akarok vele lenni,de az a baj,hogy nélküle sem. nem akarom,hogy emlékezzen rám, de azt sem , hogy elfelejtsen. még egy pillanatot szeretnék amíg az ajka újra az ajkaimhoz ér s utána elengedni egy messzi, a szívemtől távoli de boldogsággal teli útra.

azt hiszem veled együtt önmagamat is elvesztettem!

ígérem, hogy elfelejtem,többet nem sírok miatta. ígérem! csak kérlek, még egy percet had szerethessem, fájdalmak nélkül!

hajtsd le a fejed, sétálj el mellette s tégy úgy mintha nem fájna. belül törj össze, utáld magad s őt is de ne mutasd ki neki, hidd el,ha elhagyott nem érdekli...

nincs már erőm a harchoz, kérlek ne játssz velem.Ha nem akarsz engedj el, de ha igen, fogd a kezem!Kérlek állj .. :/

talán én tettem elviselhetetlenné a fájdalmat ,talán az én döntésem volt a szenvedés.. hogy csak úgy szemrebbenés nélkül néztem ahogy elhagysz..


talán tényleg vele kell lennem, talán tényleg ő az igazi. talán ennek így kellett lennie. összetöri a szívem, majd visszatér az életembe, egy jobb emberként. ölel, úgy mint még senki és megvigasztal. talán tényleg így kellett történnie. talán ő lesz az aki begyógyítja a sebeimet. ő, aki okozta őket.

talán egy nap majd megfordul a kocka s te sírsz értem,várom azt a napot tűkön ülve. mert nem fogok elszaladni,visszamegyek hozzád. tudom, ostoba vagyok de szeretlek, ez a legnagyobb hibám..

szeretem amikor ő ír nekem, mert akkor tudom hogy ő is gondol rám, legalább egy kicsit!

hiszed vagy sem, de lehet gyűlölve szeretni!

nekem nem kell hogy teleirkáld az üzenőfalamat szivecskékkel, csak ha rossz kedvem van ölelj meg és mond azt minden rendben lesz!

Nem vagyok egyszerű! Csalódtam már olyan emberben, akiben teljesen megbiztam! Nevettem már a könnyeken és könnyeztem a saját nevetésemen! Ütöttek, álltam.. rúgtak tovább tűrtem és nem ejtett rajtam sebet egyetlen pofon sem! Kitéptem a szivem, és oda adtam annak aki nem érdemelte meg! Máskor olyan elől zártam el azt, aki mindent megtenne értem! Megtanúltam megbocsájtani a megbocsájthatatlant és elfelejtettem amit más soha nem lenne képes! Segitettem a legrosszabb ellenségemen, de rajtam nem segitett senki! Tanultam, és megbuktam.. felálltam aztán újra földre rogytam! Éltem az életem, máskor temettem a lényem! Mégis itt vagyok! Készen arra, hogy megmutassam.. az élet lehet bármily kemény, igen is érdemes végigcsinálni!

Mindenki titkolja, hogy mit akar, mert helytelen, mert érdemtelen, mert veszélyes, mert túl rossz, vagy éppen túl jó.

ha nem ismersz, ne ítélkezz felettem. lehet, hogy életed legnagyobb baklövése, lehet viszont életed legnagyobb kalandja lennék. :)

annyit adott nekem, amennyit csak lehetett, örökre bennem marad, mennyire szeretett.

 Nők :van amit mondanak..

van amit gondolnak..

és van amit tesznek..

de ez a 3 dolog sosem hasonlít egymásra !

 És ez a szivecske megtalálható.:
a füzetembe..
a padomon..
a falon..
az ablakoon..
és a szivemben, ami azt mutatja most, hogy csak te kellessz nekem.:)

 Inkább mondd a szemebe, hogy utálsz, minthogy megjátszd azt, hogy szeretsz!

Mikor engem kritizálsz kicsikét magadat is bántod, mert görbe tükröt mutatok neked, amiben saját magad látod !

Emberben még ekkorát sohasem csalódtam. Nos, neked sikerült bebizonyítani, hogy egyéni figura vagy.


Hetek óta megtorpanok, ha szerelmespárokat látok az utcán. Csak bámulom a végtelennek tetsző csókjaikat, szenvedélyes veszekedéseiket, nézem a láthatatlan köteléket, mely ott feszül rajtuk, idegeik között. Nézem őket és bölcs mosollyal elhallgatom a vérembe szivárgó fájdalmat..Sosem kellett volna, hogy közel engedjelek. .Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 129
Heti: 78
Havi: 2 582
Össz.: 3 525 914

Látogatottság növelés
Oldal: Újabb
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »