Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Ha te boldog vagy, akkor én is az vagyok. :( 

A célkitűzések értelme abban rejlik, hogy kedvet csináljanak neked azzá a személlyé válni,aki azokat majd el fogja érni.

Vajon a gyerekkori éned büszke lenne arra az emberre, aki most vagy? :)

KUTYA:
Neked egy lap a könyvedben.♥
Neki Te vagy a könyv.♥

Fájdalom csalódni abban, kit szívből szeretünk,
meghasad a szívünk, hiába nevetünk.

Elég ennyi.. nem haragszom. Más lettél, és már nem bírom.. íme a vallomás, nem tudom, hogy szép-e, de remélem érezhető benne egy barátságnak vége..

-Tudod mit szeretnék??:)

-Nem..Mit?:O

-Hogy újra kislány legyek,vagy hogy amikor megismertelek elsétálhassak melletted és kitörölni az életemből..

-De mért ??:/

-Hogy mért ?:) Még te kérdezed ,hogy mért?:)Gondolkozz csak rajta.. Anny fájdalmat és csalódást okoztál,már alig bírom elviselni ezt a fájdalmat ami bennem van. De te hogy érthetnéd ezt amikor szeretnek és te is szeretsz egy másik lányt.

-De értem.. 

-Hidd el ,hogy nem . Ezt a fájdalmat amit irántad éreztem és azt a szerelmet sose fogod megérteni. De tudod mit ? Jobb is ha nem érted.:)

/saját/

Arcomat eltakarom, ne lásd,
hogy szemem könnyes, ha más ölet át :')

Annyi lány esik bele rossz fiúba, csupán azért, mert általában a rossz fiúk mondják a jó dolgokat..

Ki vagyok....? Talán csak egy lány. Talán A lány. Talán egy barát. Talán egy régi szerelem. Talán a múlt. Vagy esetleg a jövő. Esetleg az örök szerelem. Talán egy ismerős figura. Talán a legnagyobb ellenség. ...Egy komoly nő. Vagy csak egy szeleburdi kislány..... Mindenkinek mást jelentek....és hogy neked mit...? Talán azt, akit csak gyűlölni tudsz. Talán azt, akit a legjobban szeretsz. Azt, aki fájdalmat okozott neked. Azt, aki mindig melletted van. Azt, aki nem szeretett. Vagy azt, aki örökké fog...♥

Finoman rajongva csókolt meg. Megfeledkeztem a tömegről, a helyről, az időpontról, az okról.. Csak arra emlékeztem, hogy szeret, akar és az övé vagyok...

Tudod nem az bánt,hogy tönkre ment a barátságunk..Hanem ,hogy én mindig melletted voltam,jóban rosszban és ezek után még te képes voltál kihaszálni,hogy neked jobb legyen .. De tudd,hogy egy igaz barátot vesztettél el .. :)

/saját/

SOHA SEM FOGLAK ELHAGYNI, ŐRANGYALKÉNT VIGYÁZOK MAJD MINDEN EGYES LÉPÉSEDRE! ♥ 


Talán barátságtalannak és visszahúzódónak tűnök, pedig ez nem igaz. csak nem jó pofizok minden gyökérnek!! ;)
Ha lehetne egy utolsó kívánságom biztos,hogy az lenne,hogy utoljára még egyszer megölelhesselek,megcsókoljalak és a szemedbe nézzek könnyes szemeimmel és lásd,hogy mennyire összetörtél.Tudom lehet te leszarnád úgy ahogy van ,de nekem ez lenne az utolsó kívánságom.Hogy lásd mekkora kárt hagytál magad után azokkal a szavakkal amiket kimondtál.
/saját/


Ígérd meg azt , hogy kezed , kezemből vissza nem veszed , és hogy szeretni fogsz akkor is , mikor már én is vén leszek ! ♥

Egy nőt nem megérteni kell, hanem szeretni ! ♥

 fiú : sokkal jobbat érdemelsz nálam .. 
lány : csak ezt én leszarom , mert nekem csak te kellesz ! ♥ (;

Megnyitod a beszélgetés ablakát , megnézed mi van neki kiírva , majd elidőzik a szemed a képén . de ő nem ír rád , és te nem írsz rá . zenét hallgatsz , olvasol , beszélgetsz míg fel nem ugrik a kis ablak , hogy ő kijelentkezett . akkor egy halk sóhaj hagyja el a szád .. hamis mosollyal becsapod önmagad , elbúcsúzol a többiektől és te is álomra hajtod a fejed ..

Végül is nem rossz .. csak a jótól van kurva messze ..

Csupán csak azért hívlak annyit, mert hiányzik a hangod..

Megtaláltál mikor senki más nem keresett.

Emlékezz rám mikor fúj a szél, Emlékezz mikor minden véget ér, Nézz rám, fogd meg a kezem, szorítsd meg bátran míg lehunyom a szemem.. :)

-Baj van ?

-Nincs..

-Hát akkor mért könnyes a szemed??

-Csak a fájdalom..

-Mért fáj??

-Nem tudom..De nem akar elmúlani..És belülről emészt fel addig amíg fel nem adom..

/saját/

Ismertél milyen vagyok, hallotál nevetni, utoljára láttál engem igazán szeretni !

Boldog voltam, nem gondoltam, hogy egyszer elmész... Hogy minden egyes közös emlék a múltban elvész...

Bárcsak kitörölhetném annak az elpazarolt időnek az emlékeit, amit vele töltöttem !

A múlton merengsz tudod jól , nem lenne szabad ezt tenned tudod , már semmi sem lesz úgy , mint régen , szemed előtt mégis ott vannak a régi emlékképek . megrázod a fejed , a fényképeket elrakod , szívedre újra visszazárod a lakatot . tudod , hogy már nem szabad szeretned mégis a szemedben egy könnycsepp jelen meg . elég régen volt , de most is fáj , jól tudod , soha nem fog visszajönni már .. :/

Életemben először találtam valakit , akitől utálok elválni , akár csak 5 percre is . találtam valakit , akiből egyszerűen sosem elég . aki elfogad olyannak amilyen vagyok , és nem akar megváltoztatni , a saját képére formálni . aki mellett rádöbbentem , hogy az élet túl rövid ahhoz , hogy a fontos szavakat kimondatlanul hagyjuk .. ♥Weblap látogatottság számláló:

Mai: 92
Tegnapi: 129
Heti: 92
Havi: 2 596
Össz.: 3 525 928

Látogatottság növelés
Oldal: Újjabb
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »