Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

 Чσu're Aмαzαyη. | via Facebook

 Fuck School...:)

autumn

Hello ősz...

Mitt liv genom min kamera ♥ -

Mikor megszakad a szív... Érezted már? Valaha, bármikor? Azt mondják, nem is tud fájni... ennél nagyobb hazugság nincs is a világon. Kettétépi a tested, kiszakítja a lelked. Felborít mindent, amiben hittél, kirántja a lábad alól a talajt, és a szemedbe kacag... Mint késszúrás, ezerszer egymás után merül a testedbe minden szó, és a szív sajog tőle, befelé vérzel. De a test kínjával szemben itt nem tudsz elvérezni, nincs enyhülés, nem jön a fog vacogtató hideg, a megváltó elmúlás... csak az üres kín marad, a bíborvörösen lüktető fájdalom, a vakító fehér bizonytalanság.

keep calm and listen to music

Soha semmi sem múlik el egészen. Nem igaz ám, hogy az idő, ahogyan mondani szokták, eljár felettünk, és egy bekötött szájú zsákban magával viszi a tegnap és tegnapelőtt történeteit, illatait, színeit és formáit. Én inkább úgy érzem, hogy az, ami egyszer megtörtént velünk, az soha többé nem válhat meg nem történtté, amíg élünk, megőrizzük magunkban a benyomásait.

The Asettoi style | via Facebook

Végre egyszer nem éreztem magam reménytelenül magányosnak. Végre azt hihettem, hogy valami most elkezdődhet. Nem tudom,hogy okkal hihetem-e. Csak vágyom a változásra, a csodálatos élményekre,amik elfeledtetik velem a szívembe vésett ál-szavakat,amik majdnem szét hasítottak. Valami most véget ér,de valami a helyére jön.Talán az sokkal fájdalmasabb lesz,de talán végre megnyugvást találhatok.Nem tudom mit várhatok a sorsomtól,újabb becsapásokat,vagy őszinte szavakat,amiktől újra mosolyoghatok?

.@elizabethlax | @bryandepasquale | Webstagram - the best Instagram viewer

Mindig is tudtam, hogy egyszer úgyis eljön majd az az ember az életembe, aki kézen fog és a boldogság útjára terel. Egy olyan ember, akinek érek valamit, szeret és törődik velem és akinek mindezt viszonozhatom. Egy olyan ember, akit nem érdekel mennyire vagyok kócos és gyűrött korán reggel. Egy olyan ember, aki elfogad a hibáimmal és a múltammal együtt. Egy olyan ember, aki nem kérdőjelezi meg az érzéseimet. Egy olyan ember, mint Te. :))

qouted

Tudod mit szerettem benned? Azt, hogy melletted az lehettem,aki akartam lenni.

Tumblr

Ne mondd,hogy hiányzom mikor a te hibád hogy leléptem.

Untitled

Ne akard a kapcsolatot, válaszd a kötődést. A kapcsolatnál te döntesz, hogy akarod-e a másikat, vagy sem. Az nem izgalmas - az maga az unalom. Kételkedés, bizonytalanság, bizalmatlanság. Akarj kötődést, olyat, ahol egy percig sem kérdés, hogy akarod-e a másikat, vagy sem. Olyat, ahol nincs szavad, mert valaki már rég döntött helyetted. Na, ez az igazi. Ez az izgalom. Akarom, hogy az életemben legyen, akarom, hogy a mosolyára ébredjek, meg azt, hogy többé tegyük egymást minden áldott nap- de egy kapcsolat erre képtelen. Nem fog működni. Valami, amiben folyton győzködnöd kell magad arról, hogy de ez bizony jó lesz.. Az nem az igazi. Azt akarom, hogy úgy nézzem rám, hogy igen, ő hozzám tartozik, de tudja azt, hogy mennyire törékeny minden, ami mögöttem lapul. Tudjon róla, tudjon mindenről, és pont ezért ragyogjon a szeme. Éreztesse, hogy több vagyok, mint aminek érzem magam. Jóval több, mert így fog arra ösztönözni, hogy igenis, menni kell előre. Egy ilyet nem tudnak szétszakítani, senkinek sincs hatalma felette. Nincs az a valaki, aki bele tudna rondítani, hiszen áthatolhatatlan millió szál szövi össze az életeteket, itt bizony nincs helye féltékenységnek. Kötődésnél nincs taktika, csak őszinteség.

 

loving | via Tumblr

Van olyan szerelem, ami nem múlik el. Ritka, de van.

Gif | via Tumblr

Neked nem vagyok elég?
A szívemet adtam, és nem csak a felét
Féltékeny nem vagyok, de látom a szemét
A srácnak, ki valóban egy nyomuló szemét!

The Best Fashion Ever ~ | via Facebook

Annyira félek, hogy a rossz dolgot mondom, vagy hogy valami rosszat teszek, és te csak lelépsz. Hogy annyit mondasz "baszd meg" és kisétálsz az életemből. Semmi figyelmeztetés, semmi magyarázat. Csak az emléked.

(1) demi lovato | Tumblr

  -Én csak emlékszek, hogy milyen volt ezelőtt.
- Hogy érted?
- Úgy értem, a dolgok változnak. Az emberek változnak, te változtál. Órákat beszéltünk és most szerencsésnek mondhatom magam, ha naponta pár percet beszélek veled. Te velem akartál lenni és most úgy teszel, mintha mindig túl elfoglalt lennél. Emlékszek a viccekre, a nevetésekre, a mosolyokra, amiket megosztottunk. És én kételkedem benne, hogy te akármire is emlékeznél ezek közül.

(2) Nina Romeo | via Facebook

 Az igaz szerelem az, ha megtaláljuk az ellenpólusunkat.

overthinking | via Tumblr - inspiring picture on Favim.com

 Az emberek azt látják, amit látni akarnak. Eszükbe sem jut, hogy a csinos dolgok néha borzalmas titkokat rejtenek.

dancing in the rain | via Tumblr

 Emlékszel, mit mondtam Neked az első randinkon? Hogy olyan vagy, mintha kiléptél volna az álmaimból... Tudod, ezt még most is így gondolom.

New Hat Girl.

 Életünk magától íródó könyv, amelyben mi regényhősök vagyunk, és nem mindig értjük, mit akar valójában a szerző.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 136
Tegnapi: 129
Heti: 136
Havi: 2 640
Össz.: 3 525 972

Látogatottság növelés
Oldal: Szeptember.
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »