Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Sziasztok kedves olvasók !!!Sziasztok !! Ezen a  lap azt a nevet kapja h a régi szép idők, ami azt jelenti ,hogy gyerekek voltunk és arról szóló idézeteket fogdtok itt találni. Szerintem lesznek képek is közbe vagy a végén nem tudod de lesznek az biztos . Az idézetek között lesz saját és netes idézet. Remélem tetszeni fog nektek !!


Köszönettel !!!

Bianka


,, Olyan jó lett volna picinek maradni,igy nem tapasztalhattam volna meg az élet valódi fájdalmait, msot hogy látom milyen valójában az élet arra vágyok hogy ne értsem meg azokat a kínokat amelyeket amikor pici voltam nem tudtam mit jelentenek."


,, Amikor gyerek voltam arról álmodtam ,milyen jó lehet nagynak lenni. És most ,hogy nagy vagyok ,újra gyerek akarok lenni, olyan aki nem érti a dolgokat ,mert a nagyok már ezeket a dolgokat megértik sajna "


,,A gyerekek szíve még őszinte, befogadó, de ha egyszer megkérgesedik, azt már nagyon nehéz, ha nem lehetetlen meglágyítani."


,,Olyan vidámak a gyerekek ,mert még nem tapasztalták az élet fájdalamit. Azt hiszik a világ szép, és még a szivük őszinte ,de ahogy nőnek, egyre jobban megtudják azt miért is volt olyan  jó gyereknek lenni "


,,Olyan jó volt gyermeknek lenni, a családdal összeülni, mikor még a család együtt volt és karácsonykor karácsonyi dalokat hallgattunk. Újra ilyen akarok lenni és semmilyen fájdalamt tovább nem türni,csak a család szeretetét akarom érezni"


,,Az ablakban állok , és nézek kifelé , és azt látom milyen is voltam kiskoromba amikor még a tesómmal játszottam.Hócsatáztunk és szánkoztunk mert még gyerekek voltunk "


,,Gyermekkorunk jelei ott maradnak életünk helyszínein, ahogy a virág illata is ott marad a szobában, amit díszített.


A gyermek szeme a jövő tükre.


A gyermekek akkor a legkomolyabbak, amikor játszanak. Olyankor tanulják, hogy mi is az az élet.


“A gyerekkorod felét azzal töltöd, hogy azt kívánod, bárcsak felnőtt lennél, aztán amikor felnőtt leszel, a fél életedben azt kívánod majd, bárcsak gyerek lehetnél újra. Úgyhogy ne sokat rágódj azon, hogy mi a helyes a Te korodban, és mi nem! Csak tedd, amit jónak látsz!”

 ,, Emlékszel ?! Még gyermekkorodba mindig arra vártál ,mikor kapod meg a bringát vagy éppen egy másik ajándékodat, és hogy most felnőtt lettél ezeket elfeledted,most az a fontos ,hogy ne bánts meg embereket,mert mig gyerek voltál nem szíámitott mit mondassz,de ,hogy most felnőttél ezek a szavaka jelentőséget nyernek "


Gyermekkorban... akkor boldog az ember. Azt hiszi, elvarázsolt helyen él. Aztán felnövünk, és megszakad a szívünk.


Addig örülj mig gyermek vagy ,mert mikor felnősz ,megtapasztalod az élet olyan fájdalmait amit nem lehet elviselni "


A gyermek lelke tiszta és őszinte, mig egy nap fel nem nő és össze nem törik azt a szívet amit gyermekkorba úgy szeretett"


"A gyermek állandóan szembesül a kérdéssel:
-Mi leszel, ha nagy leszel?
Nagy bátorságot tanúsítana, aki ilyenkor
a felnőtt szemébe nézne, és azt mondaná:
-Én nem leszek, hanem már vagyok valami!"


„Kitaláltam a legjobb módszert, hogyan adjunk tanácsot gyermekünknek. Először találjuk ki, mit akar, aztán tanácsoljuk neki, hogy tegye azt.”


"Jöjj, gyermek, messzi tájra
Zúgó vizek otthonába
Tündér vezet, fogja kezed
Mert a Földön oly sok a jaj,
fel sem foghatja eszed..."


  „Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz.”


,,A gyermek csak azt képes szeretni, aki őt szereti, és csak szeretettel lehet nevelni.",,A gyermekeknek nagyobb szükségük van példaképre, mint bírálatra."


,,Egy gyermek arca mindent elárul, különösen az arcának az a része, ahol a szája van."


A gyermekek emlékezete nagyon jó, ezért képzeletük rendkívül eleven.


Lehet, hogy elfelejtik, mit mondtál nekik, de soha nem fogják elfelejteni, hogy hogyan érezték magukat szavaidtól.Köszönöm hogy benéztél !!


BiankaWeblap látogatottság számláló:

Mai: 35
Tegnapi: 97
Heti: 587
Havi: 35
Össz.: 3 706 743

Látogatottság növelés
Oldal: Régi szép idős idézetek
Naked Light - © 2008 - 2022 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »