Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

~ ne sírj ! az igazi könny ritka . mosolyogva szenvedi ez az élet titka . nem az az igazi szenvedés , mikor könnyes lesz szemed . hanem az , amit eltűrsz mosolyogva , csendesen ..

~ ha kapsz egy esélyt , ragadd meg és hagyd , hogy ez talán megváltoztassa az életed . senki nem mondta , hogy ez könnyű lesz , de annyit ígérhetek , hogy megéri :)

~ egy tökéletes világban ez sohasem történt volna meg , egy tökéletes világban te még mindig itt lennél ..

~ abban a pillanatban , mikor a szemedbe néztem , megláttam azt a fiút akit egészéletemben szeretni fogok .. ♥

~ A lányoknak rá kéne jönniük:

Minket fiúkat nem zavar, ha más srácokkal beszélgettek. Nem érdekel, hogy vannak fiú barátaitok. De amikor mellettünk ültök, és valami srác betoppan, és ti a nyakába ugrotok anélkül, hogy bemutatnátok minket az igenis zavar. Az sem segít hogyha beszéltek vele 10 percet anélkül a felismerés nélkül hogy mi igenis ott vagyunk még.
Nem érdekel minket hogyha az a srác hív v ír nektek, de hajnali kettőkor kicsit
aggodalmat kelt ez bennünk. Szerintem semmi sem olyan fontos hogy hajnali 2kor kell rá sort keríteni és nem várhat reggelig. Ráadásul amikor azt mondjuk h szép, lenyűgöző,csinos, aranyos és ámulatba ejtő vagy akkor azt mi tényleg úgy is értjük.
És ne mondjátok nekünk hogy tévedünk. Mi nem próbálunk meggyőzni titeket.
A legszexisebb dolog egy lányban a magabiztosság. Igen idézhetsz engem. Ne legyetek kiakadva azon hogy nyitva tartjuk előttetek az ajtót, inkább élvezzétek az előnyét annak milyen hangulatban vagyok. Hagyjátok hogy fizessünk nektek valamit, ne érezzétek magatokat zavarban mert mi ezt jó szándékból csináljuk és elvárt. Mosolyogjatok és mondjátok köszönöm. Pusziljatok meg mikor senki sem figyel, de ha akkor pusziltok meg mikor valaki láthat,akkor mi még jobban le leszünk nyűgözve. Nekünk nem kell puccosan felöltöznöd. Ha kijössz velünk nem kell a legrövidebb szoknyád felvenned és nem kell kilométeres sminket magadra raknod. Mi saját magadért szeretünk téged, nem pedig azért amilyen tudsz lenni. Őszintén szerintem egy lány a pizsijében a legszebb, vagy boxeremben és a pólómban , nem pedig kicicomázva . nem kell mindent véresen komolyan venni amit mondunk , a szarkazmus szép dolog , lássátok meg benne a szépséget . ne legyetek kiakadva mindenért . ne használjátok a magazinokat és a médiát , úgy mintha a bibliátok lenne . ne mondjátok előttünk milyen jó faszi Chris Brown , Brad Pitt vagy Jesse McCartney , mert kicsit sem izgat minket , amúgy is erre vannak a barátnőitek . bármi is történt a „ jóképű ” szóval , igazából nagyon örülnék ha a hé bébi , szexiboy , kan helyett a hé jóképű srác kifejezéssel köszöntenétek . a másik oldalról nézve én se így köszöntelek titeket . lányok nem tudom elégszer hangsúlyozni , ha van egy srác aki nem bánik jól veletek , ne várjátok meg hogy megváltozzon ! hadd sajnálkozzon majd a férfi populáció söpredéke és keressetek valaki olyant , aki úgy bánik veletek ahogy ti azt szeretnétek és akkor is megmosolyogtat ha ti a legszomorúbbak vagytok . olyasvalakit aki értékeli azt hogy milyen kedvetek van .
olyasvalakit aki akkor is törődik veletek , ha hibát követtek el . olyasvalakit aki akkor is szeret ha megbántjátok . olyasvalakit aki abbahagyja azt amit csinál hogy a szemetekbe nézzen , és azt mondja szeretlek , és valójában úgy gondolja . adjatok a kedves srácoknak egy esélyt ! a fiúk kirakják ezeket ha beleegyeztek és ti lányok is kirakhatjátok ha úgy gondoljátok hogy aranyos . az élet túl rövid ahhoz hogy mindenen szomorkodjunk ami az utunkba kerül , és szagoljunk bele a rozsába , mert nem lesz rá még egy lehetőségünk , tehát ne pocsékold az idődet , ragadd meg a lehetőségeket , mert mindig van több rózsa amiben illatozhatsz .. :)

~ fáj az amit velem teszel .. az is fáj ha ez ellen semmit nem teszel .. de mégis veled vagyok , mert nélküled már élni nem tudok .. :(

~ elképzelem , hogy ott állsz tőlem pár méterre és csak engem nézel , elindulsz felém , oda lépsz , elém szemembe nézel , átkarolod a derekamat és megcsókolsz .
tudom , hogy nem lenne szabad rólad álmodoznom , mert ha megint csak át vágsz , még nagyobbat fogok koppanni . félek , hogy te amiket mondasz nem gondolod olyan komolyan mint ahogy én ..

* egyetlen ajándékot nem kaptam meg karácsonykor őt . * :/

* Ő volt az egyetlen fiú , akit hosszú idő óta el tudtam volna képzelni magam mellett ..
de mégsem lehet az enyém ? miért ? végre boldog lehetnék erre ..
hát nem elszúrja valami ? miért is lenne jó minden ? miért is ? :ssss

* a múltat változtatni nem tudod . miért gondolnál hát vissza rá , ha csak fájdalmat okoz ? :|

' csak téged kereslek , soha nem engedlek el , nem felejtelek el , hiszen te vagy aki kell ! mikor nézem a képeid , belül érzem , elégek , remélek , de félek , hisz nélküled semmit sem érek ' :(

* vétkezni emberi dolog , de isteni érzés . :D


* felébredtem reggel , könnyes szemekkel , és tudtam : újra veled álmodtam ...

*mindent megtettem érted , elviseltem hogy játszol velem .. és tudod miért ? mert SZERETTELEK ! ;) de tudod mit mondok most ? TAKARODJ A PICSÁBA ! és ird fel a nevem , mert még egy ilyen hülyét ugysem találsz ! ;)) (K)

* bármi is történjen ezen a világon , érted a hét próbát ezerszer kiállom ! ♥


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 126
Tegnapi: 129
Heti: 126
Havi: 2 630
Össz.: 3 525 962

Látogatottság növelés
Oldal: Idézetek
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »