Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Jó olvasást!!

Puszi:3

Drink to forget. † | via Facebook

Van, hogy valakit ki kell törölnöd az életedből ahhoz, hogy boldog lehess... ez persze nem azt jelenti, hogy nem szereted őt. Csak annyit jelent, hogy magadat jobban szereted.

Josefin Hilda | via Tumblr

Kifényesítheted a cipőd, viselhetsz öltönyt,
fésülheted a hajad, és lehetsz nagyon
csinos, elrejtheted arcod egy mosoly
mögött. Csak egy dolgot nem titkolhatsz el:
Azt, amikor belül összeroppansz 

Mɛssʏ вʋи

soha, de soha nem fogod megtudni mit érzek irántad.. tudod miért?! már majdnem eljutottam odáig, hogy elmondjam valós érzelmeimet, de te eltaszítottál magadtól! hát legyél csak boldog mással..

♥

Figyeld meg, hogyan kommunikálsz. Szeretettel, humorral, vagy csak düh és szitkozódások szaladnak ki a szádon? Akkor azt fogod észlelni, a világ is ilyen körülötted. Bántó, sértő, gonosz. Van, aki egy harminc évvel ezelőtti sérelmet nem tud elengedni, húzza magával, mint egy öreg fekete bőröndöt és csak fájdalmak sorozatából áll az élete. Ne legyél ilyen. Adj mindennek annyi időt, amennyi szükséges, de ne ücsörögj az önsajnálat mély gödrében sokáig. Mert fent mindig süt a nap, de csak te tudsz kimászni onnan, senki más. Ám ne úgy indulj el, hogy haragszol a világra. Hagyd bent a gödörben a sérelmeidet. Nézz szembe velük, köszönd meg, hogy tanítottak, emeltek téged és ints búcsút nekik.Aztán a mélyből kiérve betemetheted a régi gödrödet és sok szeretettel, vidámsággal megépíthetsz egy új életet 

liamm

 

Hiszem, hogy egyszer megtalálom. Az igazat. A szépet. Azt, ami csak rám vár.

Tumblr

Azt akarom, hogy minél jobban eltollak magamtól, te annál inkább húzz vissza.

memememememem | via Tumblr

Az élet, kedvesem, teljesség. Az élet, hogy egy férfi és egy nő találkoznak, mert összeillenek, mert olyan közük van egymáshoz, mint az esőnek a tengerhez, egyik mindig visszahull a másikba, alkotják egymást, egyik feltétele a másiknak. Ebből a teljességből lesz valami, ami összhang, s ez az élet.

traumhaft schön ♥ *-*

Álmomban énekeltem egy furcsa dalt neked. A valóságból nem maradt más, csak egyedül én veled. Nem vártam semmi mást, csak hogy reggel is így legyen. Nem értettem, és most sem értem, miért múlik el.

Jensen A. | via Tumblr

Én azt gondolom, az erő mindig ott kezdődik, ha valaki ki meri mutatni, ami fáj, és soha nem ott, amikor valaki azt mutatja, hogy milyen rezzenetlen arccal bír ki mindent.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 79
Tegnapi: 129
Heti: 79
Havi: 2 583
Össz.: 3 525 915

Látogatottság növelés
Oldal: #Múlt#Jelen#Jövő
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »