Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

 Sajnos az előző lapra nem fért ki az egész így egy új lapon folytattam. Remélem tetszeni fognak az idézetek. Jó olvasást,szórakozást.

Puszii.

Demetria | via Tumblr

Eljön az idő, amikor mindannyiunknak rá kell jönnünk, hogy mitől félünk. Néhányan attól, hogy "talán sose bocsát meg nekem". Mások attól, "talán megtudja az igazat". Néhányan attól, "el tudna küldeni?". Igen, a világ egy félelmetes hely, és még rettenetesebb, ha egyedül kell szembe néznünk vele.  

« Le temps m'a appris à garder l'espoir, mais à ne jamais lui accorder une confiance excessive. L'espoir est cruel est vaniteux, sans conscience. » - Je renoncerai au Paradis, si l'enfer c'étais toi. ...

Annak, hogy túltegyem magam rajtad, nem az a módja, hogy összejövök valakivel, vagy ha úgy teszek, mintha nem is lettél volna. Mi ketten szerettük egymást, és aztán összetörted a szívem. Mindent megtettem, hogy ne kelljen szembenéznem ezzel a ténnyel. Egy nap meg fogok csókolni valakit. És ha megteszem, az magamért lesz. 

taylor

Tudni akarod, hogy mit gondolok? Szerintem ez a lány tökéletes számodra és ez kibaszottul megijeszt. Annyira félsz attól, hogy valakit bezárj a szívedbe, hogy inkább ellököd magadtól. De ha ezt így folytatod tovább, ha folyamatosan ellököd magadtól, el fog menni. És sosem jön vissza. Ezt megkockáztatnád? Mert ha egyszer eltűnik, sosem fog visszajönni. 

για παντα | Tumblr

Jó néha a sötétben a Holdat nézni, hosszan egy távoli csillagot idézni, jó néha fázni, a semmin elmélázni, tavaszi esőben olykor bőrig ázni, jó néha magamat csak úgy elnevetni, sírni, ha fáj, remegni, ha félek...olyan jó néha érezni, hogy élek! 

• I'm lovin' it •  | via Tumblr

A fájdalom erősebbé tesz, a könnyek bátrabbá, a szívfájdalmak bölcsebbé. Így hát mondj köszönetet a múltnak, hogy egy jobb jövő elé nézel. 
Az erős nő tudja, hogyan tartsa az életét a helyes úton. Még könnyekkel a szemében is képes irányítani a családját, és azt mondani „Semmiség, rendben vagyok.”. Sokszor ők azok, akik elég hosszú ideig kitartanak melletted, hogy megtanuld tőlük azt, amit meg kell tanulnod. 
Az elutasítás nem bánt, az elvárások igen. 
A hazugság nem öl meg, a visszautasítás igen. 
A felejtés nem gyógyít meg, a megbocsájtás igen. 
Az élet tele van hamis emberekkel. Mielőtt ítélkezel felettük, légy benne biztos, hogy nem egy vagy közülük. A legromantikusabb történet nem Rómeó és Júliáé, akik egymásért haltak meg, hanem nagypapáé és nagymamáé, akik egymás mellett öregedtek meg! 

Alaska  | via Tumblr

Megszoktad, ahogy megszokásból rugdalod magad elé az álmokat. 

 Alyssa Lau | LOOKBOOK

Az élet megtanított arra, hogy mikor harcoljak valakiért, és mikor álljak félre, ha én nem szeretek, vagy ha engem nem szeretnek! Megtanított arra is, hogy mikor a legfontosabb döntéseket hozom, hogy döntsek jól! Azt is megmutatta, hogy sok embert elvesztek, és sok embert el kell majd engednem, akiket szeretek, de erősnek kell lennem, és arra kell gondolnom, hogy mások számítanak rám! Idővel begyógyulnak a sebek, mert aki elment, az nem jön vissza. Persze ebből természetesen sok minden nem igaz. Az élet csak remélni tanított meg. Remélni azt, hogy tudjam, mikor kell harcolni, s félreállni. Remélni, hogy jó döntést hozok, mikor döntést kell hoznom. Remélni, hogy akit elvesztek, annak jobb lesz, és én majd erős tudok maradni, hogy továbblépjek, és csak a jó emlékeket őrizzem meg. Remélni, hogy begyógyulnak a sebek, a legmélyebbek is, begyógyuljanak, de ne tűnjenek el. Minden egyes sebet szeretek a szívemen, minden én vagyok, és a múltam, ott kell lenniük! Gyönyörű hegek..Nélkülük üres lennék. Tehát csak remélhetem, hogy így fogok élni. De nekem ez a pár remény pont elég. Így akarok élni.. 

Vintage | via Tumblr

Lehet-e hazugság nélkül élni? Valószínűleg nem lehet. És mégsem tudunk ebbe belenyugodni. Valaki hazudik bennünk, valaki pedig haragszik érte. Ketten volnánk 

Galeria użytkownika konto do kopiowαniα zdjęć . Zdjęciα dodαje Sαndrα . † - nk.pl

szeretlek és melletted fogok állni a legrosszabb időkben is. szeretni téged, amikor nincs jó hangulatod vagy túl fáradt vagy, hogy olyan dolgokat csinálj, amit én szeretnék. szeretni téged, amikor padlón vagy, nem csak akkor, amikor jó veled lenni. szeretlek, azt jelenti, hogy tudom a legmélyebb titkaidat és nem ítéllek el ezek miatt. azt jelenti, hogy rád gondolok, folyamatosan akarlak és szükségem van rád, miközben azt remélem, hogy te is hasonlóképpen érzel irántam!!

(11) Tumblr

Ne mondd, csak tedd meg, én élvezni akarom, ..... ne mondd, hogy szeretsz, én érezni akarom.

Untitled

A csók nem pusztán fizikai kontaktus, érzelmek vannak mögötte. Épp ez a lényege.

instagram love - Szukaj w Google

Csak az, hogy nézz rám,
Neked ezt most látnod kell,
Akarom, hogy újra égess el,
Csak nézz rám, mondd, hogy megtennéd,
Hogy bárminél jobban szeretnél,
Szoríts meg, harapj meg, ölelj át,
Mint az, aki nem tudja világát,
Legyen ez egy álom,
Sose ébredjünk fel,
A legveszélyesebb méreg vagy,
BELE HALOK ABBA, HA EGYEDÜL HAGYSZ
Benned azt várom, hogy tévedjünk el.

Tous les hommes aiment les femmes libres, pourvu qu'ils en aient une à la maison qui ne le soit pas. - Univers de citations

 Aztán megtalálod az összetört álmaid alatt a kettérepedt boldogságot, eltört.Benned is eltört valami.S akkor sírni kezdesz...

Ce n'est quelquefois qu'en perdant ceux qu'on aime qu'on sent combien on les aimait. - Littéralement envoûtée par les mots.

Annyi mindent veszthetsz még el,
Ha a bent lakó félelmekkel
Nem tudsz mit kezdeni,
Hát kezdd el őket leküzdeni!!!!! 

.@oliviaculpo (Olivia Culpo) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewer

Fej vagy írás ? Ha fej: megyek hozzád, ha írás: rohanok.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 137
Tegnapi: 129
Heti: 137
Havi: 2 641
Össz.: 3 525 973

Látogatottság növelés
Oldal: 4.év part2.
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »