Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Szerintem engem direkt szivat ez az oldal,hogy nem engedi kitenni egy lapra az összeset. Szóval megint két lapra van a frissítés. Bocsánat,de csak így tudtam megoldni.

Puszii.

(47) Tumblr

Hülye lennék, ha nem kürtölném világgá, hogy hibáztam... Veled. Igen, jól elcsesztem, a legelejétől fogva. De előre akartam nézni anélkül, hogy megszabadulok azoktól a dolgoktól, amik megakadályoztak ebben. Kapaszkodtam a múltba. Visszanéztem. Felejteni akartam, de még emlékeztem. Igazi őrület! Makacs voltam, és ott akartam maradni. Hányódtam jobbról-balra. Nem bocsátottam meg. Magamnak sem. Megakadtam...

Untitled

Sose hidd el, ha valaki azt mondja neked, hogy úgyse fogod tudni megcsinálni. A saját életedről mindig neked kell döntened.

 

(1) Tumblr

Ha sokáig ismételgetsz egy hazugságot, a végén még magad is elhiszed. Egészen addig, amíg fel nem bukkan valaki (vagy, ami azt illeti, Valaki) és nem emlékeztet az igazságra. Arra, amit igazából érzel, ami belülről felemészti a lelked, arra, ami az őrület határára sodor. Arra, ami átzokogott (vagy inkább átbömbölt) éjszakákat okozott, és amiről napközben még magadnak is hazudsz. Elég egy pillanat, és a gondosan felépített, biztonságos kőfal olyanná válik, mint a vízzel leöntött kockacukor.És mégis, ha valaki megkérdezi, akkor "jól vagy"...
 

Nem akarok többet sírni. Fáj már a fejem, fáj a szemem, még az arcizmaim is. De a lelkem is fáj, és ez meggátol abban, hogy abba hagyjam.

Autumn

ha eszembe jut, hogy nem látlak majd minden nap, úgy érzem, hogy nem akarok elmenni.

Sweater.

Pontosan emlékszem, hogy kiskoromban szinte minden nap mást mondtam, amikor megkérdezték, hogy mi leszel, ha nagy leszel? a tanártól kezdve a művészig minden volt. de most, hogy egyedül ültem az ablakomban rájöttem, hogy tévedtem. ha most megkérdeznék ugyanezt a kérdést tőlem, már csak annyit mondanék, hogy boldog. milyen közhelyes is ez. egyáltalán, mi a boldogság? azt hiszem ezt nem tudnám pontosan megmondani. talán túlértékeltem ezt a fogalmat. mi van, ha a boldogságot az apró kis pillanatokban kell megtalálni? mi van, ha azok számítanak igazán? lehunytam a szemem és olyan volt, mint a filmekben. peregtek az apró, értéktelennek tűnő, kis pillanatok. olyan dolgok, amik mindig boldoggá tehettek, amiket eddig nem értékeltem, mint például esőben sétálni és bőrig ázni, hallgatni az eső kopogását az ablakpárkányon, hóesésben sétálni éjszaka egy pohár forró csokival a kezemben. napsütötte mezőn elnyúlni és hallgatni a csendet. olyan hangosan hallgatni a zenét, hogy végül már nem gondolok semmi másra, nem érdekel ha a szomszédok hülyének néznek, mert olyan hamisan éneklek. sorozatokat nézni, elveszni egy jó könyvben, sokat nevetni, addig nevetni, amíg a könnyem folyik. utazni, új helyeket felfedezni, fotózni, írni, rajzolni, kreatívnak lenni. mezítláb mászkálni, sok időt tölteni olyanokkal, akik megértenek, megnevetettnek. csak együtt lógni, lazítani, átbeszélgetni egy éjszakát. volt, amikor egy puszta ölelés kisöpört a fejemből minden mást, mikor egy nézés elég volt ahhoz, hogy ne gondoljak semmi másra, csak rá. mikor sehol máshol nem akartam lenni, csak vele. mikor teljesen oda voltam érte. mikor mellette más emberré váltam, mikor igazán éltem. apró kis pillanatok, de mind tovaszálltak, könnyedén csusszantak ki az ujjaim közül. de az emlékük megmaradt. talán ezek az emlékek miatt sose adtam fel. talán ezek voltak azok, amik mindig is folytatásra sarkaltak. aznap este, az utolsó vele töltött estén sokáig csak ültem és azon kaptam magam, hogy mosolygok. a jelentéktelennek tűnő kis emlékek óriássá váltak. azt hiszem, reményt adtak. mert minden egyes emlék mosolyt csalt az arcomra. mert már el is felejtettem, hogy milyen, amikor igazán tudok mosolyogni valamin.

Табу – бу!

az leszek, amit ő mond. ő azt mondja, hogy az övé vagyok.

Untitled

- legyél velem, minden éjszaka.
- mit akarsz tőlem?
- estéket, együtt alvást, közös ébredést, közös reggelit.
- mi az, amit valójában akarsz?
-hogy legyél velem a sötétben, vigyázz rám, szeress és bátoríts, ha félek. kísérj addig, ameddig csak lehet.
- mi lesz, ha elrontom?
- kizárt, hogy elrontsd.
pretty | Tumblr
 
egyszer olyan jó lenne úgy kimondani, hogy nem érdekel, hogy tényleg úgy is gondolom.
 
 Tumblr
 
- jól vagyok.
- nem úgy nézel ki.
- akkor hagyd abba a nézést.
 
Piccsy :: Long hair vs short hair
-mindenokéé
-kinek akarsz hazudni? magadnak vagy nekem ?
 
As much as I love you... | via Tumblr
 
Néha nagyon nehéz szavakba önteni az érzéseinket mert nem lehet megfogni a lényeget, lehetetlen pontosan leírni a zűrzavart. Ez valami olyan, mikor azt kívánom, hogy szeress aztán rájövök, hogy nem lenne helyes. Csak azért mert sokan már megtalálták az igazit, vagy legalábbis azt, akiről azt hiszik, hogy az, te nem lehetsz valakivel csak azért, hogy hazugságban élj. Már nem vagyok kislány, nem hiszek el mindent amit rólam mondanak és megteszem azt amit az emberek várnak tőlem, de nem azért mert én is úgy gondolom. Csupán törődésből, békéből, de néha még így is csak önmagam tudok lenni, az a csaj aki elszúrja a dolgokat. Fogalmam sincs a jövőről, halvány elképzelésem sincs, hogy mi lesz évek múlva, ezért nyugtalan álmok kínoznak, miközben félek és úgy érzem, hogy egyedül maradtam. Van egy szint, ahol megpróbálod megtalálni önmagadban azt a hibát, ami közted és az egész világ között áll. Ez ilyen. Vagy kiszállsz vagy játékban maradsz.
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 116
Tegnapi: 129
Heti: 116
Havi: 2 620
Össz.: 3 525 952

Látogatottság növelés
Oldal: #Múlt#Jelen#Jövő#part#2
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »