Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

egy szótár , egy élet is kevés , hogy leírjam , szívemnek mit érsz tudom , nem csapsz be , ha ígérsz. :)♥

Van egy lány, szíve érzékeny. Sokszor morcos, boldog, fáradt, vidám, néha nem találja a helyét a világban, sokszor szomorú,és néha pesszimista, sokszor hiányzik neki valaki, van amikor összetörik a szívét. Sokszor elbotlik, hibázik, de mindig tovább lép, hol segítséggel, hol egyedül. Hisz, az életben, tele van reménnyel. Ő csak egy lány, egy hétköznapi átlagos ember, akinek szíve tele van érzelemmel.* :)

 szakítatok , de a közös képek meg vannak az smsek sincsenek kitörölve .. és ha ezt végig nézed el mosolyodsz és ezt mondod : milyen jo volt vele .. :\ :)

úgy leosztanálak néha , de a békesség kedvéért maradok egy halk bazdmeg-nél (: 

minden nap én írok rád de ma nem fogok ma azt akarom , hogy te írj rám azt akarom , hogy hiányozzak neked .!;) 

nem bírod tagadni , hisz látszik rajtad , szereted a jelened , de hiányzik a múltad.. :|

mit jelentek neked?! bárcsak tudnám..

A szó, amit nem csak hangoztatni - Hanem éreztetni is kéne!

Utálom, hogy a nap minden egyes másodpercében eszembe jutsz és te nem vagy velem, utálom, hogy ezt nem mondhatom el neked, mert félek, ha elmondom, akkor minden megváltozik. Utálom, hogy széttép a vágyakozás utánad, és ha nem kapok belőled legalább egy kicsit minden nap, akkor hiányzol. Utálom,hogy nem tudom kezelni ezt az érzést, amivel megfertőztél. Utálom, hogy soha nem tudom, hogy mikor fogsz jelentkezni, ezért nem tudok felkészülni a pillanatra és mindig meglepetésként ér. Utálom, hogy mindig ki kell számolnom, hogy körül-belül mikor hívsz fel, és utálom, hogyha akkor nem hívsz, akkor rádküldök egy smst. Utálom, hogy minden smst megbánok, mert attól félek, hogy nem válaszolsz rájuk. Utálom, hogy nem vagyok biztos abban, hogy a "kapcsolatunknak" már szakítás lenne a vége, nem pedig szimplán az, hogy nem keressük többé egymást. Utálom, hogy úgy érzem jobban vágyom rád, mint te rám, és utálom azt is, hogy ezt nem mondhatom el neked, mert hát mégiscsak lány vagyok és te vagy a fiú. Utálom, hogy állandóan meg akarlak lepni, le akarlak nyűgözni és utálom, hogy ez rengeteg energiámat emészti fel. Utálom azt is, hogy engem önmagadban lenyűgözöl és ezt nem mondhatom el neked. Utálom, hogy el kell várnom tőled, hogy lenyűgözz, mikor önmagadért tetszel. Utálom, hogy ha nem utálnám ezeket a dolgokat, akkor az azt jelentené, hogy nem kellesz. Utálom, hogyha minden úgy lenne, ahogy eltervezem bűntudatom lenne, amiért kevesebbet érzek. Utálom, hogy kívánlak, mert félek, hogy kiszolgáltatottá válok neked. Utálom, hogy félretéve eddigi önző, féltékeny, intoleráns és hisztis természetemet és próbálok toleráns, türelmes és megértő lenni. És utálom azt is, hogy pont ezek miatt a dolgok miatt őrülök meg érted, mert ha ezek nem lennének unalmas lenne az életem..

Ha nem keres, nem is voltál igazán fontos számára soha !

Nekem olyan fiú kell, aki érezteti velem, hogy szeret, elviseli a sok baromságomat, hogy idióta vagyok, és büszke arra, hogy a barátnőjének hívhat..

Csak mert ő ezt nem veszi észre, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy gyönyörű !

úgy ér hozzám,mint senki, mégis olyan, mint bárki. én szeretem őt, bár érzelmileg egy senki !

Rose :- Szeretlek, Jack !
Jack :- Ne csináld ezt ! Ne kezdj búcsúzkodni ! Még ne ! Érted ?
Rose :- Annyira fázom !
Jack :- Ide hallgass, Rose ! Ki fogsz jutni innen ! Túl fogod élni, egy csomó gyereket szülsz, és látod majd, ahogy felnőnek. Kedves, idős hölgyként végzed egy meleg, puha ágyban. . . ♥
Rose :- Soha nem adom fel.! megígérem.! - és Rose elengedte Jack kezét. *

Az én szívem örökké egyedül marad... mert a párja Nálad van :/ ♥

Néha nemcsak a rossz emlékek tesznek szomorúvá, hanem a legjobbak is, amelyekről tudod, hogy nem fognak még egyszer megtörténni..:|

Saját életem írója vagyok...sajnos tollal írtam és nem tudom kitörölni a hibáim..

Nem azért mondogatom folyton, hogy szeretlek, mert betanultam. Azért mondogatom, hogy emlékeztesselek, hogy mekkora mázlista vagyok veled.♥:)

nem beszélek veled , hiszen ismersz : a " majd jön , ha jönnie kell " reménye nekem elég szeretlek .. de nem alázkodom meg előtted majd hívsz , ha akarsz , csókolsz , ha akarsz , viszontszeretsz , ha akarsz .!♥:(

-engem nem veszel meg! 
-oké.. akkor elloplak!

Milka csoki, ha egyszer elkezdessz egy táblát, akkor már nincs menekvés, elfogy az egész.

- A Titanic a világ egyik legjobb filmje! 
- Bárcsak ne az lenne..és meg se történt volna!

Nem adom fel,megígérem! 
Szeretlek Jack! ♥

testvéri szeretet: én bárminek elhordhatom őt, de ha valaki egy árva rossz szót mer szólni róla, annak velem gyűlik meg a baja.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 150
Tegnapi: 129
Heti: 150
Havi: 2 654
Össz.: 3 525 986

Látogatottság növelés
Oldal: Idézet
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »