Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Sziasztok !


Köszönöm ,hogy nézitek az oldalt mostanság egyre gyakrabban frissitem és próbálom tovább is igy folytatni . Köszönöm mégegyzser hogy nézitek és ha tetszik mgmutathatjátok ismerősőknek iis vagy ha van vmi ötletetek akkor a másik lapokon van e-mail cím ahol lehet irni ha van jó ötletetek .

Puszii Bianka


,,Hát egye fene, itt vagyunk, szeretem őt. Talán kevésbé szeretném, ha ő nem szeretne ennyire.",,Ha minden lánc elszakad, ha minden szív meghasad, ha mindenki elfelejt, én akkor is itt vagyok neked, mert szeretlek!!"

"Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegj a mámortól, fakadj dalra, lejts dervistáncot, légy eszelősen boldog, vagy legalább légy rá nyitott! A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni. Azt mondom, légy fülig szerelmes; olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza! Hogy találhatsz rá? Hagyd az eszed! Hallgass a szívedre!... Az az igazság, hogy e nélkül nincs értelme élni. Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél. De meg kell próbálnod! Ha nem próbálod meg, nem is éltél... Légy nyitott, ki tudja... becsaphat a villám."

,,Nem akarom de rád gondolok,menekülnék de nem tudok, nyugalom kéne, béke, csend...de itt visszhangzol idebent ..."
,,Ha egy szívet nem lehet összetörni, akkor azzal a szívvel nem is érdemes foglalkozni"


,,Soha nem akarom,hogy elmenj, a karjaidban akarok lenni,ahol szorosan tartasz engem."


,,Ne hagyd, hogy valaki a mindeneddé váljon, mert ha őt elveszted, nem marad semmid..."

 
,,Az igaz szerelem talán megér néhány hasra esést és horzsolást."

,,A szemem könnyben ég, hiszen megbántam már százszor is mit elkövettem rég."

,, A  szerelem olyasvalami, ami egy darabig növekszik, azután amikor elér egy bizonyos méretet, onnantól kezdve már csak életben kell tartani valahogy, mint egy növényt, időnként meg kell locsolni, és le kell vagdosni róla az elszáradt leveleket. (...) ezt a 'szerelmet' le lehet fordítani mosolyra, olyan s
szavakra, mint 'szeretlek'.  "

,, A szerelem fontos lehet egy kapcsolat kezdetén, de nem ez az az erő, amely összetart két embert. "

,,Lehetnék én flegma is, de nem tudnám megtenni. nem tudnám azt mondani, hogy húzz el, mert azt akarom, hogy maradj velem. de neked mi jár fejedben..?? mondd, mit szeretnél tőlem..? ha semmit, miért nem mész el..? engem ezzel megbántasz, hát nem érted..? itt vagy velem, de mégsem értelek. mondd, szeretsz? vagy egyszerűen csak elviselsz..? itt akarsz maradni, vagy csak kényszert érzel..?? várok a válaszra, de nem várhatok örökké. értsd meg, nem adhatom oda a szívem, ha tudom, hogy te töröd ketté.."

,,Ha csak egyszer tiszta szívedből mondod: 'szeretlek', ez többet ér, mintha százszor elismétled: 'örökké hű leszek hozzád'. ebben az egy szóban, ebben az érzésben minden hűség benne van. ez az érzés kényszerít hűségre. örök hűségre..!"

,,A reménytelen szerelemről, amint kiderül, hogy nem is reménytelen, pillanatok alatt az is kiderül, hogy nem is szerelem."

,,Köszönöm. folyton csak köszönök mindent, minden egyes szavadat felém. sokat tanultam tőled. annyira szeretném, ha boldog lennél. abba a mosolyba még sokan bele fognak szeretni. hidd el.. tudom. hiányozni fog mindened. a nevetésed, az érintésed, a csókjaid. és tudom, vissza fogom sírni. igazad volt, tudtam én is, hogy így lesz. de erősnek kell lennem, hiszen ez az élet, még ha könnyekkel küzdök hónapokig is. sose felejtelek el. soha nem leszel számomra 'csupán csak egy ember'. mindig is leszel valami, valami fontos, akit sohasem fogok elfelejteni. emlékzeni fogok rád mindig, ígérem neked."

,,Ismerős helyzet? egész végig azt állítod, makacsan, naivan, hogy te nem vagy bábu, te nem vagy porcelánbaba, akit csak úgy lekaphatnak a polcról, ha épp ahhoz van kedvük. te szabad ember vagy, azt csinálsz amit akarsz. érző szívű, lelkű egyén, akinek igenis érzelmekre van szüksége. csakhogy ez nem ilyen nagyon sok helyzetben. lehet hogy még akkor is ezt mondod, amikor már nemhogy porcelánbabaként, de még rongybabaként sem kezelnek."
,,Fontos, hogy bizonyos dolgokat hagyjuk elmenni. elszakadni. megszabadulni. az embereknek meg kell érteniük, hogy senki sem játszik cinkelt lapokkal, egyszer nyerünk, másszor veszítünk. ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy észre vegyék az erőfeszítéseidet, hogy felfedezzék a tehetségedet, hogy megértsék szerelmedet. minden egyes ciklust le kell zárni. nem büszkeségből, nem azért, mert nem bírsz tovább harcolni, nem is gőgből, hanem egyszerűen azért, mert már nem része az életednek. zárd be az ajtót, cserélj lemezt, takarítsd ki a házad, rázd ki a porrongyot. felejtsd el azt, aki voltál, és legyél az, aki vagy."
,, Egyszer azt mondtad, egy nap majd készen állok arra, hogy közel engedjek magamhoz valakit. azt hiszem, ez a nap ma van.. itt és most.."
 
,, Itt az előítélet úgy terjed mint a járvány, de támadni nem mernek csak hátba döfni gyáván.."
 
,,Van szívem, vannak érzéseim. érzem, amikor valami rosszat követnek el ellenem. "
,,Mert a maci végül is nem más, mint egy különleges módon becsomagolt szeretet.. ",,Szeretlek azért, ami már most összefűz bennünket, és szeretlek már előre azért, ami eztán következik. nálad jobb dolog még soha életemben nem történt velem. már most hiányzol, de a lelkem mélyén tudom, hogy mindig velem leszel. a néhány nap alatt, amit együtt töltöttünk, te lettél az álmom. "
 
,, Hanyatt-homlok szeretlek. "
,,Féltelek, mert szép a szemed..és ezt más is látja! féltelek ha nem láthatlak és nem vagyok veled, s ha láthatlak és mellettem vagy, magamtól féltelek! féltelek mert te vagy szívem egyetlen boldogsága, féltelek, mert okom nincsen, és jogom sincs hozzája..! "
,,Millió féltve őrzött érzés szomorú szívem legmélyén hever, mert sosem mondtam el ... szorosan ölelj, hogy fájjon, úgy, mint semmi más, csak te vagy az életem, halálom, kiért néha könnyezem, belátom, de ez az, ami tán a legszebb vallomás. "
 
,,Mindent legyőz a szerelem, és nekünk engednünk kell neki."
,,Nem a szerelemtől félek, hanem attól.. hogy elmúlik."
   
                    
 ,,Ha valami bánt kérlek, mondd el... meg akarom érteni. "
,,Mindannyian a szerelem óriáskerekéhez vagyunk láncolva. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a szerelmet folyton más szemszögből látjuk. Míg az egyik pillanatban élvezed a fellendülést, addig a másik percben mintha lefelé vennéd az irányt. De akár fent vagy, akár lent, sose helyezd magad kényelembe, mert arra biztosan számíthatsz, hogy a kerék egyre csak forog tovább "
"Add a megfelelő cipőt egy lánynak, és ő meghódítja a világot!"
"Mit is érzel, mondd el szmájlik nélkül..."
,,A magány újra mellém ül, cigi füst az erkélyről, a végén úgyis csak egy sóhaj marad .. "
"Nem hallgathatom el, nekem a tested melege kell "
,,Ma volt az a nap, amikor rájöttem: ha végleg túl leszek rajtad, akkor boldogabb leszek, mint valaha voltam. Annyira boldog, amilyenné te sosem tudtál tenni..!"
"A szeretet elvesztése nincs, és nem is lehet, soha!"
,,Akkor is szeretlek. gyűlölj csak. akármennyire. mindig szeretni foglak"

,,..Neked nem jelent semmit az amit érzek.lehet hogy hallod.de nem biztos hogy érted."

,,,..Mondd mit tegyek hogy érezd
hogy rég több vagy mint az élet?!
mondd mit tegyek hogy érezd?
ha kell meghalnék te érted?!'

,,..olyan titokzatos világ a könnyek országa. "
                   
,,Ha valaha elmész menj úgy,hogy
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 156
Tegnapi: 129
Heti: 156
Havi: 2 660
Össz.: 3 525 992

Látogatottság növelés
Oldal: Életérzés
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban: