Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Hello! I'm dreamer:3

Problem?

 

 

 

CaptureTheMoment | via Tumblr

Időnként egymáshoz ért a kézfejük, vagy egyik-másik ujjbegyük, én pedig azon tűnődtem, mit jelent számunkra az a néhány pillanat, amikor a kettejük bőre találkozik.

Tumblr

Emlékek, ragaszkodások, megbánások. Ha túl sok felesleges cuccot cipelsz magaddal, a végén egyszerűen agyonnyomnak.

L o v e ♥ | via Tumblr

A szerelem nem csak egy érzés, hanem döntés is. Döntés helyzetről, agyról, szívről, testről, időről, életről… és ezek mindegyikébe nagyon nehéz beengedni egy másik embert. Megbízni benne, átadni neki azt, ami vagy, abban a tudatban, hogy bármelyik pillanatban kiderülhet: neki nem az volt ez az egész, mint neked. Hogy mással akar, és tud pótolni téged. Téged, akinek ő volt a minden.

colorful~

Hát mondd: ha most ez így veled nem megy, hogy is mehetne bármi nélküled?

brunette girl | Tumblr

Az emberek..minden héten várják a pénteket.minden évben várják a nyarat.És egész életükben várják a boldogságot.

Sweater Weather~

Felejteni baby nem tudlak téged, nem tudom azt megtenni, hogy feléd se nézzek.. Minden gondolatom hozzád vezet vissza, részemről a szerelem őszinte volt és tiszta.

afterDRK |

Egyre inkább az az érzésem, hogy az életünk egyetlen mondat, csak nem tudjuk kimondani, hogy mi az… A nagy találkozások, a lélekközeli pillanatok mindig azok voltak, amikor valakit megszerettem. Az igazi csoda a barátság, a valódi, emberközeli kapcsolat, amikor egyszer csak repül velünk az idő, és az az érzésünk, hogy mi már valahol találkoztunk. Néha egy pillanat többet ér, mint egy egész esztendő.

the flower keeper by pholwises on deviantART

Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek... Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végig boldogtalan, de csalódások nélkül...

Untitled

 Képzeld el, hogy az élet egy játék, amiben öt labdával zsonglőrködsz. A labdák neve: munka, család, egészség, barátok és tisztesség. Mindegyiküket a levegőben tartod. Ám egy nap megérted, hogy a munka gumilabda. Ha leejted, felugrik. A többi - a család, az egészség, a barátok és a tisztesség - üvegből van. Ha az egyik lepottyan, megmásíthatatlanul megkarcolódik, megreped vagy akár ezernyi darabra is törhet. Csak akkor kezdheted megteremteni az egyensúlyt az életedben, ha valóban megérted az öt labda leckéjét.

 Small Dresses | http://missdress.org/cocktail-dress-top-10/

Nem vagyok jó az érzelmeim kifejezésében, ezért mindent bepalackozva tartok magamban. De néha el akarom mondani valakinek, hogy mit érzek, de még mindig nem tudom, hogy írjam le. Ezért csöndben maradok.

 (4) Facebook

Azóta, mióta megláttam hibáidat, jobban szeretlek, mert tudom, hogy megmutattad magad nekem. Hibáid megismerése engem boldoggá tesz, mert így remélhetem, hogy te is elfogadod az enyémeket. Ne próbáld levetkőzni őket, mert akkor tökéletes leszel, és ki akar egy tökéletes emberrel együtt élni? Tökéletes kapcsolat csak a hibáink megismertetésével együtt alakulhat ki.

.

Az, amikor csendesen csak átöleled és tudod, az életed is rábíznád.. Mikor biztonságban érzed magad és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol.. Ahogy némán a szemedbe néz, és csak megszorítja a kezed .. Mikor olyan titkaid is elmondod neki, amiket még Te sem tudtál azelőtt magadról .. érzed, hogy Te vagy a legboldogabb. És az is a szerelem, amikor remeg a gyomrod, ha meglátod, vagy meghallod őt .. És a szíved a torkodba dobog, mikor hozzád ér .. Amikor hirtelen mozdulattal magadhoz rántod, hogy érezd, hogy magadhoz láncold .. Nem tudsz betelni vele, minden percben csak őt kívánod.

 Tumblr style

 Egyetlen ember sem léphet kétszer ugyanabba a folyóba, mert az már nem ugyanaz a folyó, és ő már nem ugyanaz az ember.

Pinterest

 A szeretet olyan, mint a zenélés. Először meg kell tanulnod szabályok szerint játszani. Aztán, el kell felejtened a szabályokat, és a szívedből játszani. 

Ian Somerhalder | via Facebook

Tudod, néha úgy érzem hogy egyszerűen csak le szeretnék ülni egy padra és nem gondolni semmire, sem a tegnapra, sem a holnapra, sem a mai napra, sem arra hogy mit kell csinálnom, sem arra hogy mennyi az idő. Csak ülnék és nézném ahogy az emberek élnek. Nézném azt aki lehajtott fejjel megy az utcán, azt aki nyomkodja a telefonját, azt aki párjával sétál, azt aki ül és néz engem. Néz mert ő is azt csinálja amit én. Csodálja a világot, az embereket..

just friends | via Facebook

…becsaptuk a szülőket hogy egymás mellett aludjunk
mindenre megesküdtünk csak hogy egymás mellett maradjunk..

Tumblr - inspiring animated gif on Favim.com

Meg kell értened, hogy vannak dolgok… amiket nehéz elfelejteni...

big sweater and distressed jeans

Ha próbálnálak se tudnálak elfelejteni, 
minden mi volt bennem él, a szívem úgysem engedi.
 

Tudod, amikor mosolyogsz, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként.

 

 www.maritkirsten.blogspot.com

 Azt mondod hiányzok,mégse írsz soha rám. Köszi.

slashismylife.tumblr

Én is csak azért iszom,mert a boltban nem kapni boldogságot.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 138
Tegnapi: 129
Heti: 138
Havi: 2 642
Össz.: 3 525 974

Látogatottság növelés
Oldal: Hello, I'm dreamer.
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »