Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Az ágyadban pótolhatsz bárkit, de a szívedben ez nem ilyen egyszerű!

az igazi az, aki olyan hülyének lát, amilyen vagy és mégis kellesz neki! :)

Nem számít, milyen az időjárás, hogy mennyi az idő, hogy szombat van vagy szerda reggel... hogy épp álmodom, vagy ébren vagyok. Nem számít milyen a világ, ha te nem vagy velem...

Ne vigyél a csábításba,megyek én magamtól is! ;)

Erős leszek, és csak azért is megmutatom mindenkinek, akik most szánalommal tekintenek rám miattad, hogy megvagyok nélküled is!!

Fájó bevallani, hogy te vagy az egyetlen személy az életembe, akiért az egész létemet feláldoznám..

Én nem akarom,hogy minden fiú utánam kapkodjon..Én nem akarom,hogy ezer kis csicska utánam rohangáljon..Én nem akarom,hogy én legyek mindenben a legjobb..mert nekem elég egy igazi fiú,aki megküzd értem,nekem elég csak egy-két barát,csak azok igaziak legyenek,és nekem elég az,hogy egy dologból legyek jó,de abból nagyon jó,abban,amit szeretek csinálni..!

Csak sóhajtok és hagylak menni. Menj már, indulj! Hagyj egyedül te is, sétálj ki az életemből és zárd rám az ajtót. Zárd rám, hogy senkit ne tudjak beengedni. Nem érdemled meg a könnyeim, most mégis patakokban folyik érted – s én nem is próbálom irányítani, csak hagyom, hogy tegye a dolgát. Ne láss így, ne nézd, mennyire fáj! Csak menj, kérlek, menj már.. :(

igen, van egy hibám, de az nagyon nagy, hogy minden baklövésed megbocsájtottam !

Egyetértek azzal , hogy mindenki szeret valakit , de nem mindenkit szeretnek viszont .

mert számodra semmit sem jelent egy tárgy, egy személy, egy szám, egy illat... valakinek az a minden.

Soha ne félj kimondani azt, amiről teljes lelkeddel és szíveddel tudod, hogy igaz.

Mikor a másik érzései fontosabbak a sajátjainknál, akkor vagyunk képesek igazán szeretni.

Senki nem tökéletes, minden kapcsolaton rengeteget kell dolgozni, és ha egyszer megtaláltad azt az embert, akit igazán, szívből szeretsz, nem számít, ha nem érti, miért akarsz valamit csinálni, elég, ha kész támogatni a választásodat, még ha a miértet nem is fogja fel egészen.

Egy másodpercig azon tűnődtem, hogy ha megcsókolnám, az vajon megtörné-e a varázst, amely körülvesz bennünket? De már túl késő volt: amikor az ajka az ajkamhoz ért, tudtam, hogy ha száz évig élnék, akkor sem élhetnék át semmi ehhez foghatót.. :)

i love you .

egy szó kimondani , de egy élet bizonyítani |:♥


:/

beach, love, sea, summer, surf .! 

nem tudom melletted , vagy ellened , de már az egész nem érdekel ..;)

Kiskoromtól kezdve csak a bűn ami csábít..:$ ♥

A Szerelem csak egy szó,de mégis óriási fájdalmat tud okozni olykor.

Ha van egy lány akit akarsz ne várd el, hogy írjon neked, felhívjon, megkérjen hogy menjél el vele valahova ..
LEGYÉL MÁR FÉRFI ÉS VEDD A KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST !!!!!!

tudod, attól még, hogy nem vagyok beléd szerelmes, szerethetlek, nagyon is, annyira amennyire te nem is tudod elképzelni. Hiszen barátok vagyunk, vagy mi a fene...

Gondoltál már arra, hogy ha te nem lennél, mennyivel unalmasabb lenne a világ Például a barátaid számára. Mennyi át nem élt közös emlék,mennyi ismételhetetlen pillanat maradt volna ki. Hány pillantás, amit csak neked szántak,egy mosoly,amit soha nem fogsz elfelejteni. Egy szívből jövő kacagás, ami bearanyozta az egész napodat. Az első érintés, amit tőle kaptál,az első csók, első szál rózsa, közös délután, mikor a szikrázó napsütésből egyszerre csak nyári zivatar lett,és hazaszaladtatok a pulcsija alatt. De ha nem élnél, nem gondolkodtál volna ezen se. Akkor semmi nem lenne. Ez számunkra elképzelhetetlen. S mikor úgy érzed, reménytelen a helyzet,ha senki nem szeret,ha legszívesebben elsüllyednél, mintha nem is lettél volna,esetleg elmenekülnél a világ másik végébe,állj meg egy kicsit. Gondolj magadra. Aztán a családodra. Rá. Majd a barátaidra. A világra .Egy évre. Egy hónapra. Egy napra. Egy órára. Egy Percre. Egy másodpercre .Majd nyisd ki a szemed. Látod? Felébredtél. Ez a való világ. Innen nincs kiút. Itt már nem lehet felébredni. Nyitott szemmel kell járni, éjjel, nappal. Senkiben nem szabad megbízni. Még abban sem, aki azt mondja,hogy a legjobb barátod. nem tudhatod, hogy mikor támad hátulról. Aki azt mondja, hogy szeret,talán igaz lehet .De akinél a szem beszél, az igazán érted él!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 138
Tegnapi: 129
Heti: 138
Havi: 2 642
Össz.: 3 525 974

Látogatottság növelés
Oldal: Idézet :)
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »