Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Untitled

Nem az állapot számít. Mert az állapot csak egy pillanat. Az a fontos, aki az állapot mögött örök. Aki akkor is fontos, ha éppen nyűgös, ha rossz kedve van, ha hisztis. Az állapot elmúlik, de ő marad. Olyannak, amilyen. Ahogyan fontos neked, ahogyan szükséged van rá. Ahogyan szereted.

I proszę cię nie brnijmy razem w to bagno, już wiem, że nie warto. - Chce uciec . - misieek.17.pinger.pl

A szívem olyan, mint egy nagy üres táska, strapabíró táska, elképesztő, mi minden beleférne, de akkor sincs benne semmi.

Wait for it...

A testi sértésekről készíthető látlelet. Így az is megállapítható, hogy hány napon belül gyógyulnak. De ki mondja meg egy szóról, egy hangsúlyról, egy vállvonogatásról vagy egy röhögésről, hogy meddig lehet utána életben maradni, s miféle belső vérzésekbe hal bele ilyenkor az ember?

Passion | via Tumblr

Soha nem felejtem az éjszakát, csillogó szemeit és halk szavát. Rögtön az elején tudtam, hogy ő meg én egymásra rátaláltunk.

Girl

Tudom, hogy szeretsz titokban. a szíved ott hever a sarokban, ahol mindig sötét van.

(9) Tumblr

A rossz fiúk hazudnak neked, csak azért, hogy ágyba vigyenek.. ez köztudott. De hogy a rendes srácok is hazudnak, hogy aztán összetörjék a szíved.. érthetetlen

 

 (5) Tumblr

Szeretek vele lenni, a világ legegyszerűbb dolgait csináljuk. Már az elejétől tudom, hogy milyen szerencsés vagyok, mert te voltál az első fiú, aki nem azzal foglalkozott egyfolytában, hogy lenyűgözzön. Elfogadtad magad olyannak, amilyen vagy, de még ennél is fontosabb, hogy engem is önmagamért szeretsz. Semmi más nem számít.

Untitled

Néha csak úgy összeállnak a pontok. Látod, hogy mi miért történt, hogy miért kaptad a pofont, hogy miért akkor és ott tört darabokra a szíved, vagy hogy miért vagy most egyedül. Látsz mindent, és értesz. Érted, hogy miért fájt, hogy miért zokogtál, hogy miért gondoltad, hogy nem fog menni. De. Ment. És megy és menni is fog, mert nincs más dolgod, csak nem feladni. Hinni, és hallgatni arra, amit érzel.

Weird

Én voltam az aki a századik esélyt is megadta mindenkinek, és én vagyok az, aki az elsőt is oly nehezen kapja.

Untitled

Rettegtem az érzéstől, hogy milyen Téged elveszíteni. Rosszabb mint gondoltam.

(1) Facebook

Változunk, és felejtünk. Amibe ma belehalsz, holnap már nem fáj.

Cara-time♡

Nem mondom, hogy én nem szoktam sírni, de két sírás között nevetek, és rájöttem, milyen butaság túl komolyan venni ezt az egészet.

Tumblr

Többet jelent az, hogy kik vagyunk valójában, mint az, hogy mások minek hisznek minket.

Untitled

- előfordult veled olyan, hogy mélyen elkötelezted magad és rájöttél, hogy ez talán mégsem az, amit akarsz?
- az a baj ezzel az ˝amit akarsszal˝, hogy gyakorta ellentétes azzal, ami helyes.

 hot

vadul ölelkeztek, csókolóztak, nem tudtak betelni egymás testével. mintha nem lenne holnap. igaz, számukra talán nem is létezett holnap.

Aww

meg kell változnom, sokkal nagyobb mértékben meg kell nyílnom, nagyobb mértékben kell rád támaszkodnom és még közelebb kell kerülnöm hozzád. ezeket mind tanulnom kell, mert eddig, egész életemben az ellenkezőjét tanultam.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 141
Tegnapi: 129
Heti: 141
Havi: 2 645
Össz.: 3 525 977

Látogatottság növelés
Oldal: November2.
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »