Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

-Szeretem nem akarom elveszíteni..
-Igen??Nem akarod??Nekem sírsz és mondod el a bajod azok után hogy TE velem ugyan ezt csináltad és azt várod el hogy segítsek neked??
-Ne haragudj:/ most már értem,hogy neked milyen rossz volt,hogy mennyire fájhatott,de kérlek segíts://
-Tudod mit harcolj érte mint még másért soha..Csókold úgy ahogyan még nem csókoltad, öleld át és mutasd meg neki,hogy szereted..és hidd el visszakapod:))
-Nagyon köszönöm..El sem tudod hinni mennyire örülök.:$$
-Nem miattad segítettem,hanem a lány miatt..Mert megérdemli a boldogságot..akármennyire is szemét,bunkónal tartalak téged..öt szeretem és jó látni hogy mosolyog;)

/saját/

Nem az fáj amiket mondassz,hanem az,hogy ez az én érzéseimen semmit nem változtat://

/saját/

-Még meddig kínzód magad miatta?? Már rég elhagyott .. Akkor meg minek foglalkozol még vele??

-Tudom...

-Akkor meg?? Mért nem lépsz már túl rajta?Ahogyan ő tette tudod..

-Mert én őt szeretem..Neki akarok megfeleni. Neki akarok tetszeni. Az ő karjaiban akarok ébredni. Az ő szíve dobogását szeretném hallani amikor felkelek és ő még alszik. Mellette akarok ébredni és NEM más mellett..

-De hisz neki már van más.. Már túl lépett..Akkor meg mért gyötröd magad miatta??

-Tudod ez az igazi szerelem.. Amikor akármekkora fájdalmat is okoz neked még mindig szereted, és akkor sem hagyod el ha már mással látod és annyira fáj ,hogy már majd belehalsz..És én ezt érzem iránta.. Ha tetszik ha nem. Az érzéseimen nem tudok változtatni sajnálom ...:/

/saját/


Gyűlölj! Ez az csináld csak.. Jobb ember nem leszel. De ha neked jobb ha gyűlölsz hát tedd. Ez az így tovább.. Ne haragudj ,hogy többet láttam benned! Az én hibám tényleg. De jól jegyezz meg valamit .. Valahol a gyűlölet és a szeretet megegyezik.. Akit gyűlölsz,szeretni is tudnád.És az emlékeidből kitörölni ugyse tudsz .. Mindig az életed egy fejezete leszek akármi van. A szíved egy részében mindig helyem van akármennyire is akarod tagadni.;)

/saját/

Kíváncsi lennék, vajon mit érez, mire gondol, ha meglát. Vajon átfut az agyán, hogy ha nem dobott volna el magától, ha nem lett volna ilyen ostoba, hogy eldobja magától azt az embert, aki a világon a legjobban szereti.. akkor most az ő oldalán sétálnék..?!... Megbánta?! Csak néz rám szótlanul, s én próbálom megfejteni, mire is gondolhat... A szemét fürkészem, hátha elárul valamit. De lesüti a szemét, kerüli a tekintetemet. Talán fél, hogy elárulná magát... De vajon mit árulna el a szeme?! Talán azt, amire eddig vágytam. A megbánást?! A szeretetet?! A hiányt?! Nem tudom. Csak azt, hogy még mindig fontos, hogy megértsem őt, hogy megfejtsem a titkait. Mert akkor talán... Megbocsáthatom neki azt, hogy elhagyott. De amíg nem értem, nem tudom az okot, addig nem lehet.


Legyél divatos de soha ne felejtsd el az egyéniségedet!


3 dolog van, amit szeretnék ebben a kapcsolatban:
- szemek, amik ne sírjanak ...
- száj, ami ne hazudjon ...
- szerelem, ami soha ne múljon el. ♥

Érdekes mikor annyira szeretsz valakit, hogy mindent megteszel érte. Elhagyod a büszkeséged, mert futsz utána. Az önbizalmad, mert úgy érzed sose tetszel neki. Az önbecsülésed, mert hagyod magad porig alázni. És mikor kinyílik a szemed, észreveszed, hogy ez így nem jó. Nehéz helyzet!Mert akármit csinál, vagy nem csinál teljesen mindegy, Szereted...

-Annyira de annyira szeretem.. ://

-De hisz már eltelt legalább 2 hónap,mért szereted még mindig ennyire?:/

-Nem tudom csak azt érzem,hogy szívem hevesen ver,hogy amikor a képeit nézem a szám mosolyra húzodik.És hogy még a szívem legmélyén ugyan azzal a szeretettel szeretem mint amikor még együtt voltunk :/

-De muszáj túl lépned ,mert ha nem fogsz tönkre mész :/

-Az a baj,hogy már tönkre mentem :/ Nem mutatom de így van.. Belül már romokban heverek és próbálom helyrehozni és összeragasztani a szívem darabjait .. ://

/saját/


Azokban csalódunk mindig a legnagyobbat, akiket szeretünk, mert azt hisszük naivul hogy ők is szeretnek minket!


Hülye vagy ha sorban állsz, miközben másnál első lehetnél .. :)

Aki Téged hallott, az többé már nem hall meg mást.. Aki Téged ismer, az benned látja a folytatást.. ♥

Ölemben alszol, csukva a szemed, nem számít semmi, csak kezemben a kezed. Te nem látod, de szemeim őrzik álmod, te nem sejted, de nekem TE jelented a világot!

Uralod, ha elengeded, eléred, ha nem kergeted, tiéd, ha már nem akarod, megtalál, ha nem kutatod...

Gratulálok, elvesztettél.. ;)

amit először kell megölni az a kib*szott remény.!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 163
Tegnapi: 129
Heti: 163
Havi: 2 667
Össz.: 3 525 999

Látogatottság növelés
Oldal: Idézetek
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »