Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Happy March evrybody:)!

Hellooo Március:3 

fashion

Hiszek a változásban, hiszem, hogy itt lesz, de azt is hiszem, hogy nem ma jön el. Ez az, amihez fájdalom, idő, türelem és kitartás kell. Mert az élet nem mindig olyan egyszerű. El kell döntened, hogy mi a fontos neked, és folyamatosan tenned is kell érte, de nem csak ma, holnap, holnapután, hanem minden percben és pillanatban, egészen addig amíg úgy érzed, hogy ez az, amit igazán akarsz. A győztes fegyvere a kitartás. Pont ezért hidd el, hogy Te is képes vagy rá, és képes is leszel!

Fotoblog postati w Photoblog.pl

Nem tudom, hogy lehet az , hogy ilyen hirtelen jelentél meg és ennyire akartál. Mikor először találkoztunk nem is gondolkodtam rajta, hogy akarnám e folytatást, de te nem hagytad annyiban és azt hiszem ez volt az ami meggyőzött. Olyan sokat vártam, annyi dolgot gondoltam túl és annyit kergettem az elérhetetlent, hogy felüdülésnek számított, hogy nem kell többé ostoba játékokat játszanom, ami persze nem egyenlő azzal, hogy veled minden egyszerű és kiszámítható lenne. Nagyon izgalmas minden egyes új lépés egymás felé, melletted merek derűlátó lenni és ezt a jóleső érzést, ami elterül a mellkasomban már nagyon rég nem tapasztaltam.

Feel your lips closer

A szeretet lényege az együtt. A veled. A velünk.

tashoakley

Néha borzasztó bonyolult hogy mikor, ki iránt, s legfőképpen, hogy mit érzünk

Xo | via Tumblr

Az igazság az, amit a legnehezebb kimondani, és a legfájóbb meghallgatni.

taylor & lorde

- Miért boldog itt mindenki rajtam kívül?
- Mert megtanulták, hogy mindenütt felfedezzék a jóságot és a szépséget.
- De miért nem látok én mindenütt jóságot és szépséget?
- Mert amit nem látsz magadban, azt rajtad kívül sem láthatod.
 
Veils of Pearl | via Tumblr

Szóljon most ez egy kicsit rólad, egy kicsit érted is, emlékezzünk arra mindig, hogy honnan indultunk és ne felejtsük el, hova szeretnénk eljutni. Amíg még megtehetjük, mert sosem tudhatjuk, hogy mit ad nekünk az élet vagy mit vesz el. A mérleg mindig egyensúlyba kerül a végén és vár ránk valami, amiről nem tudjuk elképzelni mi lehet az. De az biztos, hogy a lépések egymás után jönnek és együtt táncolunk itt mindannyian...

 

- Meginni egy korsó sört a facebook-on az vagány mert...
- Megmutathatod az ismerőseidnek mekkora király vagy, egy igazi party arc, aki mindenbe benne van
- Megmutatja milyen érett a gondolkodásod, hogy az embereknek nincs igazuk amikor azt mondják, hogy a 13-14 évesekkel van a probléma, amikor felnőtt ember létedre csinálod ugyanazt a hülyeséget
- Végre megmutattuk a világnak, hogy van rosszabb is mint az Ask.fm, nem hittem volna, hogy erre lesz példa
- Teljesen komolyan kell venni az életben minden feladatot, még azt is amit egy olyan fogadásból csinálsz meg amibe bele sem egyeztél
- Megmutatja, hogy van lentebb, a társadalmunk még mindig tud hova süllyedni és ezek az emberek elmehetnek szavazni, döntéseket hozhatnak, és egyetemre járhatnak... 

Titelbilder | via Facebook

Hogyan válhat egy lány NŐ-vé? Az alap igen egyszerű. Egy lány akkor válik nővé, ha kialakítja magában a női öntudatot. Ez azt jelenti, hogy úgy él a világban, hogy tudja magáról: - Friss, üde, harmatos, szép és kívánatos vagyok! Lehet csodálni! - és nem nyit vitát. Sajnos sok lány belebonyolódik mindenféle centik-kilók-geometriai formák elemzésébe.

Tumblr

Az igazságot keresni, a szépséget szeretni, a jót akarni és a legjobbat tenni - ez az, amire hivatott az ember.

Dypt Inne I Skogen | isawatree: Wild waters run into calm Landscape... | via Tumblr

Nem tudhatod igazán, hogy ki vagy, ha túl sok időt töltesz a hegy tetején.  Néha le kell hoznia az Életnek onnan, hogy lásd, ki is vagy valójában.

Facebook

Elkapod az öklét, és úgy lenyomod, hogy soha többet nem jön vissza. Aztán meg majd kapsz újat. Újabb pofonokat. De amíg van erőd, és miért ne lenne, felveszed vele a kesztyűt, és igenis harcolsz. Ugyanis van, hogy nem az Élet üt, hanem te saját magadat, az Élet meg csak segíteni akar. A kezét nyújtja, te meg azt hiszed, bántani akar.

 Gods | via Tumblr

Ha az álmok gyökeret vernek a szívünkben, és alkotó módon használjuk környezetünk tárgyait, minden lehetséges.

tashoakley

 A biztonságot nem mások teremtik köréd, hanem te magad. Te vagy a saját biztonsági hálód. 

 Love

Jövő héten ilyenkor úgy fog tűnni, mintha egyetlen pillanatot sem töltöttünk volna együtt. De most úgy terült el előttünk a hétvége, akár a csillagokkal teli égbolt és nem akartam arra gondolni, hogy mi lesz ezután. Az csak tönkretette volna. Csak az itt és most számított.

Aww

Ez a másikkal való széttéphetetlen egység kérdése. Hogy szeretem, és vele akarok lenni, vele akarok szenvedni, és vele akarok meghalni - mert számomra nagyobb gyötrelem, ha eltépik tőlem a szerelmemet, a lelkemhez, testemhez tartozó lényt, mint vállalni vele bármilyen poklot és szenvedést.

 let's fall in love  | via Tumblr

Azt mondtam, hogy megbocsátok neked, de ez az a fajta megbocsátás volt, amit az ember akkor ajándékoz valakinek, ha tudja, soha többé nem látja. (…) A szerelem néha meghal, néha pedig agyonverik.

Fashionista

Ha valami nem igaz, de nem tudtad, az csak tévedés. De ha tudtad, mi az igaz, de átalakítottad, megváltoztattad, hazugsággá torzítottad - akkor utálatos dolgot műveltél, és utálatos vagy magad is.

<div class=

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 160
Tegnapi: 129
Heti: 160
Havi: 2 664
Össz.: 3 525 996

Látogatottság növelés
Oldal: Hónapok
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban: