Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.


Sziasztok kedves olvasok !!


Sziasztok!! Most megint egy új lappal bővült az oldal a címe magáról árulkodik hasonló idézetek lesznek főként sztem sajátok ,ha tudok olyat irni ami megfelel ide!! De inkább netesek lesznek  szerintem. Ezen a lapon most szomorú és boldog vagy valami hasonló idézetek lesznek . Remélem tetszeni fog. Igyekszem minnél többször frissiteni de sajnos suli is van ezért nehéz új lapokkal előállni minden héten !


Köszönöm hogy benéztél !!


Bianka


,,Félek a haláltól ,de élni se akarok csak egy a vágyam hogy az az ember szeressen akiért én oda vagyok "


,, Engem annyi rossz ért az életben ,hogy már élni sincs kedvem,de félek attól ,hogy meghalok mert van aki szeret és elhagyni nem akarom "


,,Nem akarok élni ,de meghalni se,mert van egy ember akinek tán valahol szeret ,és talán egyszer megtalálom  ,de akkor nem engedem el soha többé"


,,Az életben sok fájdalom fog érni,de lépj túl rajta és éld az életet tovább ugy ahigyan te akarod"


,,Élni se akarok,de meghalni félek ,de egy ember miatt kibírom ezt az egészet"


,,Az élet fájdalmakat okoz ,de próbáljuk túllépni az akadályokat és nem lehet mindig ezen gondolkozni mit mért rontottunk el,mert igy nem lesz életünk "


,,Nem az az igazi fájdalom ,mitől könnyes lesz szemünk,hanem amit magunkban hordozunk ,titokban ,csendben "


.,Egy szép nap elmentél,és itt hagytál,nekem nem maradt más csak a fájdalom,ami belülről éget,és nem tudok mit tenni ellene, csak meghalni akarok ,de nem fogok, mert abban reménykedek ,hogy egyszer még szeretni fogsz "


,, Kérlek ne hagy el ,mert akkor nincs értelme élni,te vagy az akiért mindent megtennék,ha elhagy akkor meghalok, de azt meg nem akarom"


,,Arcodon a könnycsepp fájdalomról beszél,őszínte érzések és vak remény.Te is mint sok 100 másik egyetlne hibába estél.Bíztál ,reméltél , és hittél,bíztad ,hogy ő lesz a jövő ,hogy vele szebb lesz majd."


,,Eldobhatnám az életem egy álomért ,ami nem fog valóra válni "


,,Fájdalmat okoztál,nem bírom már,kérlek áruld el mért teszed ,legalább tudjam meg érdemes -e élnem "


,,Egy újabb átkozott szerelmes dal... arra emlékeztet, hogy mit birtokoltunk, és mit vesztettünk el",, Ne akarj meghalni, inkább próbálj túllépni a fájdalmon amit ő okozott ,nehéz lesz ,de ha megtetted már jobb lesz minden és az életedet is meg fogod becsülni"


,,Az álom olyan szép ,ott az van amit te akarsz és megbántani senki se akar,csak kár ,hogy ez a valóság és itt minden fájdalomból épül fel ,de ha megtalálod az igaz szerelmet nem lesz már fontos a halál,csak ,hogy azzal lehess akit igazán akarsz "


,,1 szív és egy másik… 1 fiú és egy lány. Barátok. De a lány többet érez, boldog mikor vele van, a szíve lángol. Mikor a fiú elmegy, ő szomorú és sír.A fiú talán gondol rá, talán szereti. A lány várja, talán a fiú is rá vár, talán szomorú is…Titokban egymásért élnek és egymásért halnának meg, boldogok lehetnének. De miért nem kérdezik meg egymástól? Talán félnek, hogy az is elveszik ami eddig volt köztük, a barátság? De így csak szenvednek…üres az életük. „Fáj viszonzatlanul szeretni valakit, de a legfájdalmasabb úgy szeretni valakit, hogy sosem vesszük a bátorságot elmondani az érzéseinket neki.” Éreztél valaha hasonlót?"


Hát az idézetekből ennyi most pár képet rakok fel remélem tetszeni fog az egész :)!!!!Köszönöm hogy benéztél!!!


Bianka

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 129
Heti: 127
Havi: 2 631
Össz.: 3 525 963

Látogatottság növelés
Oldal: Szomorú minden
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »