Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Látni a szíveddel, és a szemeddel lesni,
Ha kinyitod vágyak, s ha becsukod.. semmi.. 

Nem akkor szeretsz igazán valakit, amikor azt mondod, nincs nála jobb, inkább akkor, amikor azt mondod: 'van nála jobb pasi, de nekem ő a legtökéletesebb.

Ne az arcról ítélj, ne a fénykép után. Szívünk mutatja meg kik vagyunk igazán.

Félek, hogy egy napon kisétálsz az életemből és nem hagysz mást nekem, csak óriási ürességet. Félek, hogy nem lesz kihez fordulnom, amikor problémám akad.. hogy nem lesz kihez hozzábújnom, ha félek. Szívem egyszerűen megszakadna, ha abban a tudatban kellene élnem, hogy nem érinthetlek többet.. az, amikor hallhattam a hangod, megnyugvást jelentett számomra. Mellkasodon fekve éreztem az illatod, hallottam a szíved dobbanását.. annál nagyobb csodát még azelőtt sohasem éltem át. Nincs még egy olyan ember, akire ennyire nagy szükségem lenne. Nálad jobban senki sem ismer.. bár még Te sem ismersz teljesen. De ha hagyod.. és türelmes leszel hozzám, amíg szép lassan megnyílok előtted.. ígérem, hogy nem fogod megbánni. Nekem csak időre van szükségem. Úgy vélem, jelenleg nincs nálam boldogabb ember a Földön.. és ezt Neked köszönhetem. Egyedül Neked.. Nagyon szeretlek!

A legjobb bosszú?
Mosolyogj, legyél boldog, és soha ne hagyd nekik, hogy tudják hogy fáj. .

Biztos lehetsz abban, hogy szerelmes vagy, ha mindegy, hogy mennyit veszekedtek, valahogy mindig kibékültök. Mindegy, hogy mennyire idegesít fel, akkor is csak szeretni tudod, és akárhogyan is próbálkozol, nem tudsz nélküle élni.

Néha a férfiakat könnyebb kínozni, mint azt gondolnánk. elég csak egy illat, ami eszébe juttatja az együtt töltött felejthetetlen, szenvedélyes perceket..

Csak szeretve tanulunk meg szeretni. ♥

Néha könnyebb a zenével üvöltve sírni, mint a néma csendben arcodra fagyott mosollyal üldögélni :)

Legtöbbször az emberek azért húznak maguk köré falat, vagy azért fagyasztják be a lelküket, mert a múltban olyasvalamit kaptak valakitől ami hatással volt a jövőjükre. Szóval nagyon fájt nekik, de nem tudták elengedni. Ezzel viszont az a bökkenő, hogy ők ezáltal ugyanezt követik el másokkal :/

Akit szeretsz, arra előbb utóbb rátalálsz, egyszerűen azért, mert össze vagy hangolva vele :)

hiányzik..a mosolya,az illata,ahogyan hozzám bújik,és át ölel..ahogyan csókol..és hiányzik Ő..

Az emlék az egyetlen dolog ami nem változik :) 


Fiú: Szeretelk*.*(L)

Lány : És még hány lánynak mondod ezt ??;)

Fiú : Csak azoknak akiket szeretek,de téged máshogy szeretlek :$$ És hogy honnan tudom ,érdekel??:)

Lány : Persze ,hogy érdekel.Tudni szeretném..

Fiú: Mert amikor veled vagyok szívem hevesebben ver. Csak a pillanatnak élek. És melletted tudok önmagam lenni és ezt CSAK veled érzem :) Ez talán szerelem egy próbát megér.. Csak te kellesz kérlek fogadd el :$$

Lány : Én is ezt érzem amikor mellettem vagy és annyira örülök,hogy ezt mondod.Nekem csak te kellesz nem kell más és remélem az örökké szó nem csak egy homály :))


/saját/


Igen.. Bolond vagyok.. Kinevethetsz.. De tudnod kell, hogy ÉN azért vagyok ilyen mert élvezem! :)Weblap látogatottság számláló:

Mai: 148
Tegnapi: 129
Heti: 148
Havi: 2 652
Össz.: 3 525 984

Látogatottság növelés
Oldal: Idézetek
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »