Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Sziasztok!!!NevetésSziasztok mégegyszer.Először is szeretném megköszönni hogy ilyen sokan nézitek az oldalam bár szerintem még lehetne jobb is,de hát mostanság nem nagyon volt rá időm ,hogy szerkesszem meg kedvem se volt szóval bocsi.. De hát azt hiszem ,hogy mostanába sok minden történt és hát valahogyan az oldal szereksztése nem volt annyira fontos mint a többi dolog és ezért kicsit elhanyagoltam,de próbálom mostantól minnél töbször frissiteni és uj idézeteket verseket feltenni vagy éppen csak képeket !:)Szóval mégegyszer is szeretném megköszönni azt ,hogy azért még mindig látogatjátok az oldalam.Most már nem nagyon jutnak cimek eszembe ezért ez a kis ujabb lap a minden nevet kapta mert más nem jutott eszembe. De hát előfordul néha velem is és másokkal is. De ha akartok idézeteket még az oldalara az előző lapokon valamelyikeken ott van az e-mail címem és nyugodtan küldhettek idézeteket és ígérem hogy felrakom őket az oldalra!:)


Köszönöm hogy benéztél az oldalra !!

Bianka 
,,Az ember barátok nélkül nem lehet teljes ember”,,Szívem mélyén még mindig érzem 

hogy nem sikerült téged elfelednem.

A napok melyek nem teljesek nélküled,

oly nehezen telnek el .",,Tudod mi bánt?Várni valakit ,aki soha többé nem jön el .És tudni hogy ezt elszúrtam örökre. Pedig én még mindig szeretem ,csak nem merem neki elmondani mit is érzek.Nehéz elbúcsúzni ugy ,hogy szivedben még mindig a boldog pillanatok vannak és az emlékek melyek örökre fenn maradnak. Az a pillantás ahogy rád nézett, és csókok amik szádon égtek. És most ezt örökre el kellene felejteni ,de szívembe neve örökké ég.",,A boldogság egyszer véget ér",,Barát az ,aki veled van még a legrosszabb napjaidon is és tudja,hogy nem tud felvidítani de azért mégis ott van és számíthatsz rá ha baj van "


,,Az élet olyan néha mint a cigi,jól megszívjuk"


,,Felkelünk és egy álarcot húzunk,hogy ne lássák mennyire is fáj.Hogy ugy tudják ,hogy erős vagy bármennyire is fáj"


,,Az életben van néhány olyan pillanat amikor örökre feladnád,de gondolj akkor azokra a napokra amikor boldog voltál és ,hogy van olyan ember aki igenis melletted áll",,Az igaz barát az ,aki akkor is veled marad,ha a legroszabb napjaidat is éled át "


"… a boldogság nem földi javakon, hatalmon vagy hírnéven múlik, hanem azon, milyen a viszonyod azokkal az emberekkel, akiket szeretsz és tisztelsz.",,Oly nehéz elfelejteni azt az embert aki régen a mindenedet jelentette"


.. A szerelem a legrosszabb dolog a világon. Az ember megőrül, nem is törődik magával. A dolgok értelme megváltozik, az ember a legnagyobb őrültségekre is képes, és egy perc alatt elintézi magát egy életre."


,,Minden szép volt és egyszer csak minden rossz lett,amikor elhagytál egy életre,csak annyit mondtál jobbat érdemlek ,de én ezt nem igy látom ahogyan te. Nekem te voltál a minden még szivemet is oda adtam neked.De te vissza dobtad amikor kijátszottad magad "


,,Amikor kicsi voltam olyan jó volt. Az élettel semmi bajom nem volt. Még nem értettem mért sirnak a felnőttek én csak nevettem az egészen .De ahogy egyre nagyobb lettem rájöttem ,hogy az élet rossz is lehet .A szívemet össze törhetik és ez nagy fájdalmat tud okozni .Már értem mért sirtak a felnőttek..biztos szivüket törték össze "


,,Ha szereted ,viszont szeret,

ha mosolyogsz ő is ám ,

Ha bánat ér megosztozik szived bánatán "


,,A szerelem olyan mint a szél: nem láthatod ,de érzed",,Ameddig szeretsz,én addig élek.Kérlek szeress örökké , mert meghalni félek."


,,Aki azt mondja szeret,talán igaz lehet.De aki azt mondja imád,sose hidd el szavát"


,,Szívem szíveddel együtt dobban,nem szerethet nálam senki se jobban.Olyan vagy nekem ,mint egy édes virág.Többet érsz nekem,mint az egész világ"


,,De aki nem szól ,csak mélyen szemedbe néz ,annak szívében örrökké élsz"


,,Van egy szó, ami az élet minden nehézségétől és fájdalmától  megszabadít.Ez a szó a szerelem"

(Szophoklész)


,,Minden szerelemhez tartozik egy dal",,Ilyen a szerelem. Ha egyszer kialakul az érzés,nem olyan egyszerű elpusztítani.",,A szerelem nem egy pillanat ,hanem egy folyamat"


,,Aki szeret ,azt viszont szeretik"


Egyelőre ennyi köszönöm hogy benéztél!!!

Bianka !!
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 128
Tegnapi: 129
Heti: 128
Havi: 2 632
Össz.: 3 525 964

Látogatottság növelés
Oldal: Minden
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »