Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Manapság sok fiú legmenőbb játéka az hogy azon versenyezzenek hogy ki töri össze több lány szívét!

Magadhoz szorítasz valamit, amit már régen elvesztettél.. !


Akármennyire is ragaszkodsz hozzá,lásd be végre, elveszítetted!

Néha azt hiszem, neked is fáj, de aztán rádöbbenek; csak magamat teszem tönkre..

Csodaszép sok régi emlék közt rám találsz!

Sosem fogod megérteni, hogy miért fáj ennyire nekem, mert nem te vagy az, aki sír, nem te vagy az, akit magára hagytak, nem te vagy az, aki túlságosan szeretett, nem te vagy az, aki olyan emberhez ragaszkodik, aki már elhagyta..

Nem az a lényeg, hogy mennyire régi egy dal, hanem az, hogy mit jelent számodra.


El kellett, hogy veszíts, hogy biztosan tudd mit érzel?!


I'm sad.hugme.

Jól jegyezd meg ezt a szabályt: egy pasi akkor nem hív fel, ha nem akar felhívni.
Arra születtem, hogy érezzek és megismerjem a világot. Hogy saját képességeimet kibontsam, határaimat feszegessem, és átlépjem őket. Hogy magam alakítsam a sorsomat, és megéljem minden egyes pillanatát. Hogy ne hagyjak elmenni magam mellett lehetőségeket, hogy tartozzak valahová, mégis különálló személyiség legyek. Hogy csalódjak, veszítsek, nyerjek, szeressek. Hogy tudjak, akarjak, merjek, próbáljak. Mert ha nem próbálom meg, életem végéig kísérni fog az a bizonyos 'mi lett volna, ha...?' kérdés, amit a világon a legjobban utálok..

Az ember mindent el tud viselni mindaddig, míg van valaki vagy valami, amiért érdemes.
Igazából már nem bánom, hogy az élet így pofára ejtett. Rájöttem, hogy célja volt ezzel. Nem bírta nézni azt a fajta naivitást ami belőlem áradt. Hittem az embereknek, mi több: megbíztam bennük. Hiszen mért ne tettem volna? Azt hittem mindenki jót akar a másiknak és szem előtt tartja az érzéseit. De nem. Az emberek kétszínűek és ott rúgnak a másikba ahol tudnak. Olyan pofont kaptam az élettől, hogy biztosra vettem: ebből nem állok fel. Aztán teltek a napok, a hetek és összeragasztottam a szívem. Most egy kődarab dobog a mellkasomban szemernyi naivitás nélkül. Sikerült felállni a padlóról és erősebb lettem mint valaha. Nem hiszek és nem bízom az emberekben, de elindultam egy úton… Az úton ahol megtalálhatom az igazi önmagam!


Hidd el, ha hiányoznál neki, megkeresne !


-Szeretleek:)(L)

-Valóban?? Tényleg szeretsz ??

-Igen tényleg szeretlek..Eddig is szerettelek..De nem mertem beismerni magamnak,hogy még mindig téged szeretlek. Ezért nem kerestelek,ezért voltam mással ezért mondtam másnak ,hogy szeretem..
-Ó hogy így...Én is szerettelek.. Sírtam utánad ezer éjszakán át..A te üzeneteidre,sms-re vártam egész nap, csak mert szerettelek és voltam olyan naív és hülye ,hogy vártam rád..De tudod mit??

-Mit?

-Volt egy esélyed amit elszalasztottál..Volt rá időd ,hogy megkeress,hogy elmond,hogy még mindig szeretsz.. De tudod megérte a csalódás..Felnőttem és mégegyszer nem engedem ,hogy a padlóra küldj.. Szóval tudod mit inkább húzz el a francba és többé ne gyere vissza az életembe..

-Tényleg ezt akarod??

*Lány szeme könnyes,és még mindig szereti a fiút.És nem akarja ,hogy elmenjen*

-Igen ezt akartom valójában..

-Hát jól van ..De ha bármi van én itt leszek mert szeretlek,csak kérlek sose felejts el ... :/

/saját/


Kimutatni az érzéseket: fontos. Olyan ez, mint amikor azt mondom valakinek, hogy mennyire szeretem, mennyire fontos nekem, de nem ölelem át...


Emlékszem milyen jó érzéssel töltött el amikor először megcsókoltál.. Amikorelőször magadhoz szorítottál. Emlékszem mennyire féltem,hogy beléd szeretek.Féltem ,hogy ismét összetörik a szívem.De te megtanítottál valamire. És hogy mire?:)Hogy legyőzzem a félelmeim és,hogy tiszta szívből tudjak ismét szeretni TÉGED :) 

/saját/


El kellett ,hogy veszítselek ahhoz,hogy rájöjjek mennyire is fontos vagy nekem..

A 2 legnagyobb hazugság az életben:
~ Nem szeretlek
~ Nem fáj, erős vagyok.


Szeretem azokat az embereket, akik megnevettetnek. Őszintén mondom, mindennél jobban szeretek nevetni. A nevetés nagyon sok betegség gyógyszere, és a nevetésre való hajlam talán a legfontosabb emberi tulajdonság.

Ha a történeted része kell, hogy legyek, akkor egy napon visszatérsz!

Egyszer, ha minden jó lesz, és visszatekintek a múltra, meglesem a boldog pillanatokat, és átélem őket újra...


Biztos lehetsz abban, hogy szerelmes vagy, ha mindegy, hogy mennyit veszekedtek, valahogy mindig kibékültök. mindegy, hogy mennyire idegesít fel, akkor is csak szeretni tudod, és akárhogyan is próbálkozol, nem tudsz nélküle élni!


Kitépnélek a szívemből de félek, hogy elvérzek.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 128
Tegnapi: 129
Heti: 128
Havi: 2 632
Össz.: 3 525 964

Látogatottság növelés
Oldal: Idézet
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »