Naked Light

Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

Sziasztok kedves olvasók!!NevetésHát sziasztok..!!Most megint egy új lapot próbálok szerkeszteni ,de lehet megint kcisit szomorkás hangulata lesz ugyanis sok minden történt velem ami befolyásolja az idézetek hangulatát ..szerelem ,csalódás, és még hasonlók ... De próbálok minnél változatosabb oldalt csinálni .. Ígérem több kép és idézet lesz benne . Ezek most nem saját idézetek lesznek,inkább netről szedem őket vagy éppen ismerősöktől. Köszönöm hogy ennyien nézitek az oldalt próbálom egyre gyakrabban frissiteni ahogy csak tehetem. !!Köszönettel :


Bianka 


,, Ne sírj mert vége lett!!! Mosolyogj mert megtörtént.",,Számtalan barát vett körül tündöklő életemben; most hogy elködösül,nem látszik egy sem",,Megismersz,megszeretsz,megszoksz,majd elfeledsz..",,Nem zavarom a boldogságod,nem könyörgök,hgy szeress,lesz még idő mikor büszke szíved magától megkeres"


,,Nem lesz fellángolás újra,mert már nyitva szemem,nem kell a mosolyod és nem kellessz TE sem ",,Ha ő elég hülye volt ahoz ,hogy elsétáljon,te legyél olyan okos ahoz,hogy ez ne érdekeljen "


,,Sírsz:mert nagyon fáj ami történt.Vársz:hogy visszatörjön akiért megtörtél.Fekszel:párnák között könnyekkel.Alszol:magány közt a sötétben.Álmodsz:arról hogy majd visszatér. Kelsz:úgy hogy még mindig egyedül élsz .Reménykedsz: hogy legalább még látod egyszer. Csalódsz:mert álmodoznod nélküle kell.Élsz:úy hogy már nem szeret.Halsz:mert úgy érzed így jobb neked"


,,A szerelem forró,hideg az élet. Csak a barátság mely melegít minket",,Figyeljetek létezem,valaki fogja már meg két kezem",,Miért csinálod ezt velem??

Szeretlek...Eddig nem mondtam,mert  nem éreztem igazán..Most ,hogy elveszítettelek ..érzem csak ..De tudom ,Neked ez már nem jelent semmit ..CSak egy szó,melyet nem viszonzól többet már..Csak egy érzés,mi hidegen hagy most már,csak egy szó ,mely lelakatolt szívekre talál",,Miért ragaszkodunk ugy a csomagunkhoz  akkor is,  mikor kétségbeesve próbálunk tovább lépni?Mert mindannyian tudjuk jól ,hogy megeshet: túl hamar engedjük el "


,,Szeretni nem annyit jelent ,mint egymás szemébe nézni,hanem azt jelenti :együtt nézni ugyanabba az irányba",,A szerelem inkább kötődik a másik hiányhoz,mint az együttlétekhez"
 ,,Lehet ,hogy csak egy ember van a világon,de valakinek majd te jelented az egész világot",,És mi az élet,ha nem az álom keresése?Az álomé,hogy valaki azt mondja:Ígazából teljes szívvel szeretlek",,Aki szeret,azt viszont is szeretik "


,,Ha igazán fontos vagy valakinek,lehet,hogy egy kis gondolkozás után ,de feladja azt a másik dolgot ami miatt elveszíthet téged, akárhogy is szeretné"
,,Csak azt tudjuk igazán összetörni ,akit szeretünk,de vele együtt magunkat is összetörjük",,A hallgatás felér egy vallomással",,A hirtelen támadt szerelem múlik el a legnehezebben",,Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos.Sem pénz ,sem hatalom,sem előrejutás,csak az,hogy valaki szeresse igazán",,Aki mindig szeret ,az sosem szeret igazán,aki mindig nevet,annak valami nagyon fáj"
,,Megszeretni valakit egy percis elég,de elfeledni egy élet is kevés",,A távolság sosem választ el két szívet,ha igazán szeretik egymást",,Akkoriban úgy gondoltam, hogy soha többé már nem akarok szerelmes lenni.De akármennyire fáj is ,akármennyire kínzó, szeretnék még egyszer ébren álmodni. Még egyszer tiszta szívből szeretni valakit",,Soha ne mond,hogy szeretsz,ha igazán nem érdekel,soha ne beszélj érzésekről, ha igazából nincsenek is ott,soha ne fogdd meg kezem , ha összefogod törni a szívem,soha ne mondd,hogy megfogsz tenni valamit,ha nem is tervezed,hogy belekezdj, soha ne nézz a szemembe,ha minden amit teszel hazugság,soha ne mondd hogy Szia ,ha Viszlátot mondanál"
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 106
Tegnapi: 129
Heti: 106
Havi: 2 610
Össz.: 3 525 942

Látogatottság növelés
Oldal: idézet....
Naked Light - © 2008 - 2019 - sajatidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »